Prosinac, 2020

07Pro(Pro 7)10:0008Sij(Sij 8)17:10Shift Money Konferencija

Detalji događaja

Nakon dvije uspješne iteracije, Shift Money konferencija po treći put odvija se u Zagrebu. Glavni fokus konferencije je na pozornicu dovesti najveće industrijske čelnike koji će razgovarati o budućnosti novca. Uz njih, ova fintech priredba bit će puna nevjerojatnih tvrtki, zanimljivih ideja i networkinga. Treća Shift Money konferencija održat će se 7. i 8. prosinca 2020. godine u Zagrebačkoj Laubi uz mogućnost praćenja putem Interneta.

O Shift Money konferenciji

Shift Money je Fintech konferencija koja okuplja predstavnike financijske industrije, s naglaskom na FinTech startupe i tvrtke, ali i ostale koje zanima ta tematika. Konferencija osim predavanja i panel rasprava uključuje i startup natjecanje te predstavnički prostor.

Prijašnjih godina na ovoj konferenciji govorili su jedni od najznačajnijih ljudi iz tech industrije, a to se ove godine neće promijeniti. Tako su neki od govornika prošle godine bili: Elena Lavezzi iz Revoluta, Nitin Gaur iz IBMa, Alastair Thompson iz TransferWisea. Uz ove stručnjake FinTech industrije, Shift Money poznat je po svom kripto friendly pristupu, pa su konferenciji prisustvovati i neki od predstavnika industrije: Teck Chia iz BinanceXa, Robert Wiecko iz Dasha, Cyril Mathew iz Coinbasea te mnogi drugi.

Ovogodišnji govornici

Organizatori su se pobrinuli da i ove godine sudionici konferencije mogu uživati u predavanju vrhunskih stručnjaka. Shift Money 3 stavio je dodatan fokus na bankarski sektor te regulative u kripto svijetu. Neki od govornika su: Tim Draper (jedno od poznatijih lica u kripto svijetu), Boris Vujčić (guverner HNB-a), Vuk Vuković (CEO Oracluma) te mnogi drugi.

Ovu konferenciju od prijašnje dvije razlikuje hibridni oblik održavanja. Što to znači? Pa, za početak će svi govori biti prenošeni putem online streama, tako da se može uključiti bilo tko iz cijelog svijeta. Drugo, moći ćete komunicirati sa svima na događaju; uživo i online. Uz sve to, moći ćete online putem postavljati izravna pitanja svim govornicima putem remote AMA-e (AsMeAnything). Ovim putem upoznajete nove ljude, slušate zanimljive govore i komunicirate izravno sa samim govornicima! Cijena online ulaznice je 50 EUR, a ulaznice s kojom možete priusustvovati uživo je 200 EUR (30 EUR za studente).

Ova konferencija ne bi bila moguća bez sponzora te potpore zajednice. Među sponzorima se nalaze brojne poznate kompanije, a među njima i najpoznatija hrvatska kripto kompanija Electrocoin. Electrocoin je ove godine aktivniji no ikad. Izgleda da ih korona nije spriječila u širenju poslovanja i sudjelovanju u brojnim aktivnostima na sceni što potvrđuje i 6. mjesto na Deloitte Technology Fast 50 listi.

Smatramo da će Shift Money, kao uvijek, oduševiti sudionike temama i govornicima. Ako imate priliku, preporučujemo da ju posjetite. Za “inside informacije” iz industrije ulovite ekipu iz Electrocoina koja je uvijek raspoložena za networking.

Više informacija možete saznati na službenoj stranici eventa, money.shiftcong.co ili na mailu shift@shiftconf.co.

Vrijeme

Prosinac 7 (Ponedjeljak) 10:00 - Siječanj 8 (Petak) 17:10

Lokacija

Lauba

prilaz baruna Filipovića 23a, 10000, Zagreb

Leave A Reply

X