Google dodao značajku vezanu za Ethereum Merge

0

Kao znak podrške nadolazećem Ethereum Mergeu, Google obilježava vrijeme preostalo do nadogradnje novim mjeračem vremena za odbrojavanje.

Upisivanje bilo koje varijacije “Ethereum Merge” ili “The Merge” u tražilicu prikazuje oznaku s odbrojavanjem, s procijenjenim preostalim vremenom do mergea na temelju trenutne težine mininga, hash ratea i težine mergea.

Sa strane je crtani film dviju pandi koje trče jedna prema drugoj ispruženih ruku, koje će se navodno približavati kako se datum mergea bude približavao.

Programer Google Clouda Sam Padilla u tweetu od 9. rujna rekao je da je mjerač vremena “malo zabavno iznenađenje” i način da pokažu svoju zahvalnost “radu koji je godinama ulagan u ovo.”

Rekao je da je posao obavio Googleov “search and labs” tim, ali je napomenuo da je pomogao “pokrenuti” ideju i raspravu koja je dovela do implementacije ove značajke. U istom postu, Padilla je objasnio da je tajmer izravno povezan s blockchainom, ažurirajući odbrojavanje u stvarnom vremenu, navodeći:

“Temeljni podaci povlače se izravno iz blockchaina putem nekih nodeova koje pokrećemo.”

Google se sve više uključuje u kripto prostor, a tvrtka je 6. svibnja uspostavila Web3 tim pod Google Cloudom. Međutim, Googleovi programeri nisu jedini koji promatraju Merge s velikim zanimanjem. Nedavni podaci Google pretraživanja otkrili su da su pretraživanja pojma “Ethereum Merge” nekoliko puta u posljednjih 30 dana generirala rezultat iznad 50, dosegnuvši vrhunac od 100 3. rujna.

Vrijednost 100 klasificira se kao “vrhunska popularnost pojma”, dok vrijednost 50 znači da je izraz “upola manje popularan”. Rezultat 0 znači da nije bilo dovoljno podataka za taj dan.

U međuvremenu, nedavno izvješće CoinGecka pokazalo je da je Singapur zemlja koja je najviše zainteresirana za nadolazeći Ethereum Merge, a slijede ga Švicarska i Kanada, Njemačka, Sjedinjene Države i Nizozemska.

Rangiranje je određeno analizom učestalosti deset pojmova za pretraživanje, uključujući “Ethereum Merge”, “ETH Merge” i “Ethereum PoW,” zatim njihovim kombiniranjem za ukupni poredak.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X