Hoće li altcoin bullrun replicirati onaj iz 2017.?

0

Kripto tržište prolazi kroz različite cikluse, a jedan od ponavljajućih ciklusa je altcoin bull run koji se događa nakon što Bitcoin dosegne visoku cjenovnu razinu te se kapital iz njega počne prelijevati u manje kriptovalute. Skupina altcoina priprema se za eksponencijalne profite, prema kripto trgovcu i influenceru Aaronu Arnoldu.

Vlasnik popularnog YouTube kanala Altcoin Daily vjeruje da svatko tko je otpisao DeFi sketor podcjenjuje snagu novonastalog tržišta.

Usprkos korekciji na DeFi tržištu, kvalitetni projekti i dalje rastu

Arnold ukazuje na podatke s platforme Ethereum insights Dune Analytics koji pokazuju da ukupan broj korisnika DeFi-a ostaje u paraboličnom porastu usred sveukupne korekcije cijena na DeFi tržištu.

“Ono što mi je najzanimljivije bilo je početkom i sredinom rujna, kada su sve cijene počele padati, mjerni podaci samo su se povećavali … To su ukupni korisnici DeFi-a s vremenom, ali možete ići na pojedinačne projekte i vidjeti istu stvar. “

Arnold kaže da su podaci s Dune Analyticsa ključni pokazatelj među kojima su najpopularniji DeFi projekti kao; Uniswap (UNI), Compound (COMP), Kyber (KNC), Aave (AAVE), yearn.finance (YFI), Maker Dao ( MKR) i Curve (CRV) i dalje nastavljaju rasti u usvajanju korisnika.

Izjavio je da posebno promatra projekte: yearn.finance, Synethetix (SNX), Compound i Aave kao DeFi projekte sa značajnim potencijalom za rast.

Hoće li altcoin trend biti fokusiran oko DeFi projekata?

Ovdje sam da pretpostavim da će sljedeći veliki alt trend i dalje biti DeFi. DeFi je još uvijek u bullish trendu, a “trend is a friend”, naglasio je Arnold. Svatko tko kaže da je DeFi mrtav jednostavno nije obraćao pažnju. Da, vidjeli smo kako se ispiru beskorisni DeFi tokeni. U svijetu kriptovaluta vrlo često dolazi do “bubble” razdoblja. Jednom kada bubble pukne, tada se beskorisni tokeni “isprazne”, a legitimni projekti preuzimaju kontrolu nad tržištem.

Iako je ukupna vrijednost zaključana u DeFi sustavima imala pad, u posljednjih 30 dana možemo vidjeti da pojedini kvalitetni projekti imaju rast.

Arnold je izjavio kako misli da svi ti mjerni podaci ukazuju na bullish segment tržišta. Iako ne zna je li moguće i dalje ostvariti 100x u ovim projektima, misli da je moguće ostvariti profit od 5x, 10x ili 20x. Ljudi u tradicionalnom financijskom svijetu sve su više zainteresirani za DeFi. Idućih 6 mjeseci moglo bi biti jako zanimljiv na kripto tržištu, pogotovo ako “lovite” profit na altcoinima. 

Mislite li da će se uskoro dogoditi altcoin bullrun te hoće li biti kao u 2017.? Ako da, koji su vaši omiljeni altcoini?

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X