Je li ovo tek početak za NEO? Ili kraj?

0

Kineska blockchain kompanije NEO je imala interesantan vikend.

NEO je imao nekoliko važnih najava, koje su rezultirale sa značajnim skokom u cijeni njihovog tokena, a to nije sve, još se nekoliko najava očekuje u bližoj budućnosti.

Prva najava o korištenju Ontology platforme, nove distribucijske mreža od OnChaina, je rezultirala s povećanjem cijene od čak 15%. Time NEO nudi programerima nove funkcionalnosti i veću fleksibilnost pri razvoju tokena na ovoj platformi.

NEO pod paljbom kritika

Uz sve ove najave i značajno povećanje cijene, NEO se suočio s grubim kritikama, prvobitno zbog centralizacije svojih blockchain čvorova. Taman pred vikend, na GitHubu je objavljen članak koji navodi barem šest razloga zašto NEO nije dobra investicija. Na kritike je ubrzo odgovorio NEO manager, Malcolm Lerider preko svog medium profila.

Ako su optužbe istinite to će se uskoro saznati, no ako se ispostavi da je NEO platforma stvarno toliko robusna kako se trenutno čini, cijena bi mogla otići u nebesa i trenutno je niska, spram onoga što dolazi.

Pridružite se Telegram kanalu od Hrvatskog Bitcoin Portala kako bi saznali za novi članak čim ga objavimo. A ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X