Kako će ovaj projekt napraviti revoluciju u MMA-u?

0

Tim MMA i marketinških stručnjaka stvorio je prvu platformu usmjerenu na obožavatelje koja će uvesti borilačke vještine u digitalno doba. Prema njihovim podatcima, MMA se smatra najbrže rastućim sportom na svijetu, a mega zvijezde poput Conora McGregora dovode ga sve češće na međunarodnu pozornicu.

MMAON platforma dizajnirana je za povezivanje dionika ovog uzbudljivog sporta – uključujući organizatore, sportaše, sponzore i navijače. Budući da COVID-19 utječe na MMA događaje globalno, digitalizacija nikada nije bila važnija.

Tomaž Ambrožič, poznati stručnjak za sportski marketing, stvaranje MMA Digital Hub-a opisao je kao „vrlo inovativan pristup“. Platforma bi trebala usvojiti sličan pristup onom IMDB-a, koji je sada postao glavni autoritet u svijetu filma.

Objasnio je: „Svaki će borac imati svoj profil postavljen na jednom mjestu, a platforma će pružati navijačima mogućnost interakcije s borcima, uključujući u obliku namjenskog kanala na društvenim mrežama, pa čak i s opcijom nagrađivanja boraca izravno putem MMAON-a.”

Platforma posebnu prednost ima u davanju “moći” navijačima. Oni će moći odlučivati o tome koje bi borce željeli vidjeti sučeljene u ringu. Entuzijasti će također imati priliku pratiti svakog borca ​​dok trenira za nadolazeće događaje i dijeliti svoja predviđanja.

Platforma ima potporu MMA legendi

MMAON je izjavio kako također žele pomoći borcima da ugodno žive. Unatoč činjenici da je MMA jedan od najzahtjevnijih i najtežih sportova na svijetu, većina boraca trenutno ima mali potencijal zarade, a samo nekolicina zarađuje znatan iznos.

Kroz ovu kripto platformu, borci će moći dobiti “bakšiš” od vjernih obožavatelja, a također će moći nuditi svoj merchandise kako bi ostvarili stalan prihod. Platforma donosi širi spektar sponzorskih mogućnosti, nešto što ugovori s profesionalnim sportskim tijelima često zabranjuju.

Frank Mir, bivši UFC-ov prvak u teškoj kategoriji savjetnik je na MMAON projektu. Izjavio je kako mu je žao da platforme poput MMAON-a nisu postojale u ranim fazama njegove karijere – opisujući je kao “fenomenalan koncept” koji će mladim borcima omogućiti da budu viđeni od globalne publike.

Dodao je: „Ponekad postanem pomalo zavidan kad pomislim kako bi bilo imati sve te stvari dok sam se borio u mlađim godinama … Koliko bih još mogao zaraditi? Kako bih mogao postati popularniji? Ovo će upravo to olakšati novim generacijama.”

Jedan od glavnih prioriteta MMAON-a uključivat će poticanje što većeg broja svjetski poznatih boraca da postanu dijelom revolucije.

Partnerstva s MMA organizacijama

Tim je izjavio da će MMAON token imati mnoštvo usecaseova, od davanja kontrole navijačima pa do omogućivanja dodatnih prihoda borcima. Navijači će moći platiti borcima da im izrade prilagođene programe treninga i pokrenuti crowdfunding kako bi organizirali borbe koje žele vidjeti. Kriptovaluta će se koristiti i kao sredstvo plaćanja za PPV i kupnju ulaznica. Vremenom će staking ovih tokena također omogućiti korisnicima da dobivaju popuste na merchandise i posebne događaje.

MMAON je također podržao Mohammed “The Hawk” Shahid, predsjednik BRAVE Combat Federation, koji je savjetnik projekta. On pruža uvid i povratne informacije kako bi pomogao projektu da nastavi svoj rast.

Dodao je: „MMAON doprinosi sportu ne samo rješenje na jednom mjestu za industriju MMA, već se usredotočuje na borce koji na svakom koraku imaju koristi od rasta sporta. Ovo će biti revolucija u MMA sportu. “

Projekt je sklopio važna strateška partnerstva kako bi što uspješnije razvili proizvod. Development partneri su tvrtke; Token Minds (Blockchain development) te poznata zagrebačka IT kompanija Async Labs (Software development). 

U prvoj rundi IEO-a skupljeno 500.000$, a završena je u par sati

U ponedjeljak (22.03.) MMAON je održao svoj IEO na kripto burzi ProBit. Bio je iznimno uspješan te su svi MMAON tokeni kupljeni u nekoliko sati. Prodano je ukupno 5 milijuna tokena u prvoj rundi po cijeni od 0.1 dolar po tokenu, a na redu je druga runda IEO-a koja traje do 30. 3. kada će se tokeni prodavati po cijeni od 0.11 dolar.

Više o tome kako sudjelovati u IEO-u saznajte na linku: https://www.probit.com/en-us/ieo/mmaon-round1/1

Ovo nije financijski savjet, predstavljaju viđenje trenutne situacije na tržištu. Sami podnosite odgovornost za vlastita ulaganja! Hrvatski Bitcoin portal i autori članka nisu odgovorni, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X