Kiyosaki upozorava o najvećem krahu tržišta nekretnina u povijesti i savjetuje kupnju Bitcoina

0

Nakon što je pričao o velikoj ekonomskoj krizi, koju će pratiti kolaps banaka, gubitak pozicije američkog dolara kao globalne rezervne valute i kolaps tradicionalnih burzi, Robert Kiyosaki sada očekuje najveći kolaps tržišta nekretnina u povijesti Amerike.

Ovaj poznati investitor i autor najprodavanije knjige o osobnim financijama “Bogati otac, siromašni otac” vjeruje da je “najveći krah tržišta nekretnina” na pomolu te uspoređuje cijene nekretnina u poslovnim tornjevima San Francisca iz 2019. do danas.

“Kupujte zlato, srebro i Bitcoin”, poručuje Kiyosaki

Prema Kiyosakiju, koji nastavlja ispitivati ​​političke vođe u mnogim gradovima pogođenim krizom, kriza 2023. zasjenit će recesiju 2007.-2009. godine, a jedini način da se zaštitite od toga je ulaganje u zlato, srebro i Bitcoin (BTC).

“2008. godine imali smo veliku financijsku krizu. Ove će godine kriza iz 2008. izgledati kao sitnica. U 2019. godini cijene ureda u neboderima San Francisca bile su vrlo visoke. U 2023. godini, u istim zgradama, cijena ovih ureda izgubila je 70% svoje vrijednosti. Što će ti gradovi učiniti s poslovnim zgradama? Kupujte zlato, srebro i bitcoin”, istaknuo je Kiyosaki.

Ovaj poduzetnik i financijski edukator već neko vrijeme upozorava da su teška vremena na pomolu, a posebno su kritična za trenutnu političku sliku u SAD-u na čelu s Joeom Bidenom, kojeg optužuje za kolaps gospodarstva, ali i „komunistički“ i „zločinački“ financijski i školski sustav u državi.

Kiyosaki je također nazvao američku fiat valutu “toalet papirom” i “lažnim novcem”, za koji tvrdi da će preplaviti Ameriku u “ekonomskom tsunamiju” i “plimnom valu”, dok svijet nastavlja odbijati njegovu dominaciju. Kiyosaki savjetuje sljedbenicima dolara da kupuju Bitcoin (BTC) i drugu imovinu koja može poslužiti kao alternativa i osiguranje od nepovoljnih učinaka sustavne inflacije i korupcije.

Nedavno je Kiyosaki upozorio svoje pratitelje na veliku opasnost držanja novca u malim, regionalnim bankama, za koje vjeruje da bi mogle početi slijediti korake velikih banaka kada su u pitanju problemi s likvidnošću, ali ovaj put bez pomoći države jer Sjedinjene Države “gledaju u oči još jednoj velikoj depresiji”.

Izvor: Bitcoin.com

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Tech journalist interested in cryptocurrencies. Passionately curious about the ways technology is changing how we live, think and interact.

Leave A Reply

X