Korisnici ove aplikacije sada mogu slati USDT kroz chat

0

Korisnici Telegrama od sada mogu slati USDT, najveći stablecoin na svijetu po tržišnoj kapitalizaciji, unutar chat soba aplikacije.

USDT je ​​dodan botu @wallet na Telegramu, čime se proširila mogućnost aplikacije za razmjenu poruka da se putem iste kupuje i prodaje kripto imovina.

Slanje kriptovaluta putem poruke

Integracija kripto plaćanja u aplikaciji za razmjenu poruka kao što je Telegram, u teoriji je obrada slanja kriptovalute i jednostavna je poput slanja teksta ili fotografije.

Prošlog travnja, Bitcoin (BTC) i Toncoin (TON) dodani su @wallet botu, dok se Toncoin također može slati unutar chata.

Stablecoin poput USDT-a nudi mnoge prednosti koje imaju druge kriptovalute, ali Tether to čini bez volatilnosti cijena koja privlači obožavatelje Bitcoina i Ethereuma. Stoga su stablecoini vitalna komponenta za korisnike koji žele sačuvati svoj novac na sigurnom u kripto ekosustavu bez opasnosti da završe na krivoj strani kada su u pitanju promjene cijena.

Dodavanje USDT-a značajan napredak za Telegramovu kripto uslugu

Kripto putovanje aplikacije za razmjenu poruka počelo je prije nekoliko godina, tijekom razvoja projekta blockchain Open Network (TON). Ovaj je projekt napušten 2020. godine zbog pravnih bitki s Komisijom za vrijednosne papire i burzu Sjedinjenih Država (SEC). SEC je optužio Telegram za prodaju neregistriranih vrijednosnica u svojoj inicijalnoj ponudi tokena (ICO). Agencija je podnijela žalbu nakon što je Telegram uspio prikupiti 1,7 milijardi dolara od privatne prodaje spomenutog tokena.

Međutim, TON je na životu održala zajednica pod nazivom TON Foundation i nastavila razvijati projekt. Unatoč neizravnoj uključenosti u TON, Telegram je ostao zainteresiran za mrežu, dajući primjer stvaranjem Fragment aukcijske blockchain platforme tijekom prošle godine. TON koristi mehanizam dokaza o udjelu (PoS) i uspostavljen je 2017. za trenutna plaćanja.

Pojednostavljenje kripto plaćanja

Cilj Telegrama je da pojednostavi transakcije kriptovaluta, kako bi ubrzao masovno usvajanje diljem svijeta.

Plaćanja pomoću Telegram aplikacije i TON tokena brzo su postala važna vijest i prekogranična plaćanja učinila jeftinijim i bržim. Ovdje je cilj da se kripto plaćanja pretvore u životnu svakodnevicu i zasigurno je veliki plus za korisnike Telegrama.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Tech journalist interested in cryptocurrencies. Passionately curious about the ways technology is changing how we live, think and interact.

Leave A Reply

X