Kripto klađenje na Euru 2020 sve popularnije

0

Hrvatska ovog ljeta počinje novi lov na europsku titulu. Euro 2020. započinje teškom uvodnom utakmicom protiv Engleske.

Englezima smo na Svjetskom prvenstvu 2018. u polufinalu srušili san o osvajanju titule svjetskog prvaka, a od tada smo igrali 2 puta. Nakon jednog neriješenog te jednog izgubljenog dvoboja došlo je vrijeme da se opet susretnemo na velikom natjecanju.

Kakve su nam šanse za osvajanje europskog prvenstva?

Momčad Garetha Southgatea puna je napadačkog potencijala i među favoritima su, a s finalom 11. srpnja koji će se održati na Wembleyu, Engleska zna da bi snažan početak mogao biti ključan za lov na titulu. Iako momčad Zlatka Dalića nije imala pretjerano uspješne pripremne utakmice, očekivanja su visoka te se nadamo da će Hrvatska u nedjelju odnijeti pobjedu na Wembleyu. 

Zanimljiv pogled na potencijalnog pobjednika Eura 2020. ponudila je umjetna inteligencija.  Koristeći mnoštvo povijesnih podataka i uz pomoć umjetne inteligencije Stats Perform došao je do brojki koje podupiru najvjerojatnije ishode. Svaki ishod uvelike ovisi o težini vjerojatnog puta do naslova koji će imati pojedina momčad.

Izvor: Twitter

Model predviđanja AI Stats Perform daje Francuskoj 20.5% šanse da osvoji Europsko prvenstvo ovog ljeta. Jedan na pet nije loš omjer kada su na turniru 24 ekipe. Les Blues će pokušati postati tek četvrta momčad koja će osvojiti svjetsko i europsko prvenstvo jedno za drugim, nakon Zapadne Njemačke (Euro 1972. i SP 1974.), Španjolske (Euro 2008., SP 2010., Euro 2012.) i upravo Francuske (SP 1998. i Euro 2000.).

Odmah iza Francuske nalazi se Belgija, a zatim: Španjolska, Njemačka i Portugal. Zanimljivo je da su Englezi tek 10. na listi, a ova platforma daje Hrvatskoj tek 1% šanse za osvajanje Eura 2020. te ju tako svrstava na 13. mjesto favorita. 

Kripto klađenje – Euromania 2020

Osim gledanja utakmica, mnogi navijači jedva čekaju okladiti se na ishode svojih reprezentacija. Kako se svijet klađenja sve više spaja s industrijom kriptovaluta moguće su opcije postavljanja oklada u Bitcoinu i ostalim kriptovalutama. Ovo je privuklo pažnju mnogih entuzijasta iz obje industrije. Kod platformi za kripto klađenje posebno su privlačne dodatne pogodnosti koje nude. 

Na primjer, na platformi za kripto klađenje 1xBit možete ostvariti iznimno visoke bonuse na prva 4 depozita, a to funkcionira na sljedeći način:

  • za 1. depozit – 100% bonus u visini do 1 BTC;
  • za 2. depozit – 50% bonusa u visini do 1 BTC;
  • za 3. depozit – 100% bonus u visini do 2 BTC;
  • za 4. depozit – 50% bonusa u visini do 3 BTC.

Preko 1xBit možete pratiti cijelo Europsko prvenstvo, a za nogometne fanatike pripremili su program Euromania 2020 putem kojega navijači mogu osvojiti brojne nagrade. Za sudionike Euromanije 2020 pripremljen je nagradni fond od 3 Bitcoina vrijednosti veće od 600.000 kuna. Pravo na sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri igrači ostvaruju kladeći se na utakmice europskog prvenstva, što više “ticketa” igrač ima, veće su mu šanse za osvojiti nagradu.

Želimo puno sreće našim Vatrenima na Euro 2020.! 

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X