Na prodaju kuća u Engleskoj, prihvaćaju Bitcoine

0

49 godišnjak je odlučio prodati svoju kuću za 80000 funti, ali navodi da je spreman primiti uplatu i u Bitcoinu.

Sean Atkinson s istočne obale Engleske, Grimsby, spreman je prodati svoju trosobnu kuću za 80 000 funti, ili je dati u zamjenu za Bitcoine.

Bitcoin je dobio puno pozornosti zbog intenzivnog rasta, i činjenice da je prije 11 mjeseci vrijedio samo 900$, a posljednjih tjedan dana se drži iznad $7000. Zbog toga sve više ljudi želi posjedovati barem mali dio njega i uzeti dio kolača prlje nego njegova vrijednost probije $10000.

Iako Bitcoin dobiva na vrijednosti, uvijek postoji rizik da će njegova vrijednost naglo pasti. Atkinson izjavljuje da je spreman preuzeti taj rizik, te da će ispoštovati dogovor bez obzira ako cijena Bitcoina padne.

Ispoštovat ću dogovor koji dogovorimo pri prodaji. Ako Bitcoin padne skroz nisko, i dalje ću dogovor ispoštovati

Navodno su mu se javila već dvojica potencijalnih kupaca koji su iskazali interes za kupnju kuće s kripto valutama. Jedan od njih posjeduje Bitcoin još od davne 2012-te.

Bitcoine od prodaje kuće će holdati

Atkinson navodi da neće potrošiti Bitcoine na kupnju druge kuće već će ih čuvati dok ih ne bude mogao trošiti za svakodnevne potrepštine. Odnosno, dok trgovine ne počnu prihvaćati Bitcoin kao sredstvo plaćanja.

Ovo nije prvi takav slučaj, vlasnici kuća i stanova su sve otvoreniji za prihvaćanje Bitcoina u zamjenu za svoje nekretnine. U listopadu je luksuzna palača u Londonu ponuđena na prodaju za 17 milijuna funti, nadajući se da će se prodaja odigrati u Bitcoinima.

Ako ste spremni kupiti svoj prvi Bitcoin, pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako ga najjednostavnije i najbrže kupiti.

Izvor Crypto Cains News

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X