KFC u Kanadi prima online narudžbe u Bitcoinu

0

KFC u Kanadi priopćio je javnosti kako su omogućili u ograničenom periodu mogućnost plaćanje Bitcoinom za online narudžbe.

Na svojoj Facebook stranici postavili su praćenje uživo jedne košarice piletine sukladno oscilacijama Bitcoina, a cijena košarice je 20 kanadskih dolara.

Uz to su poručili da oni ne znaju kako točno kriptovalute funkcioniraju, ali da ih to neće spriječiti u uvođenju novog načina plaćanja.

Ipak nije moguće ušetati u KFC i platiti na blagajni Bitcoinom, već je plaćanje moguće preko BitPay-a tako da nakon što uplatite, naručeni proizvod bit će dostavljen na vašu adresu uz naknadu od 5 kanadskih dolara.

Narudžba pohane piletine s Bitcoinom

Kako izgleda jedna narudžba pogledajte u nastavku:

KFC na ovaj način želi pokazati javnosti kako je u trendu s tehnologijom te se nada da će ovom opcijom pronaći nove kupce. Uz to su na Twitteru objavili da je zasad plaćanje moguće samo Bitcoinom, ali da postoji mogućnost uvođenja i ostalih kriptovaluta.  

Pridružite se Telegram kanalu od Hrvatskog Bitcoin Portala kako bi saznali za novi članak čim ga objavimo. A ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Izvor: coindesk.com

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X