Binance dobio 240 000 novih korisnika u roku od sat vremena

0

Druga po redu najveća svjetska kripto burza, Binance, doživljava eksplozivni rast te su u srijedu dobili 240 000 novih korisnika u roku od 60 minuta.

Binance je nedavno privremeno ukinuo registracije novih korisnika, to je napravljeno zato što su dobivali previše registracija, a nisu mogli podržati toliki masovni broj novih korisnika. Nakon te privremene zabrane, otvorili su samo na kratko ponovno svoje registracije, te dobili impresivnih 240 000 korisnika u roku od sat vremena.

Novi investitori masovno dolaze na tržište

Ovo je jako dobar pokazatelj da je kripto tržište u porastu i da i dalje masovno novi investitori dolaze na njega, odnosno potražnja i dalje eksponencijalno raste. Prije par mjeseci su kripto burze izlazile u javnost s podacima kako dobivaju više od 100 000 registracija dnevno. U tom trenu je to izgledalo puno, no danas je stvar još veća. Sasvim sigurno sada sve veće svjetske burze dobivaju nekoliko stotina tisuća novih korisnika na dnevnoj bazi.

Posljednjih tjedan dana, tržište je osjetilo blagi pad, te oštre kritike od strane osoba kao što su Jamie Dimon, Warren Buffet i drugi. No, izgleda da je ovo potvrda kako oni sa svojim komentarima ne mogu više toliko naštetiti tržištu i demotivirati nove investitore s obzirom na to da ih se ovoliki broj svaki dan odlučuje na investiranje.

Warren Buffett je osoba koju stvarno poštujem s investitorske perspektive, ali ne vjerujem da on razumije kripto valute. I dalje ga poštujem u njegovim drugim ekspertizama ali mislim da radi veliku pogrešku oko kripto valuta. Zhao Changpeng, CEO Binance

Zhao je iznenađen s ovolikim brojem korisnika koje su dobili u srijedu, ni sam nije to očekivao. Binance je nakon Bithumba, najveća svjetska kripto burza preko koje se napravi otprilike 5 milijardi dolara volumena na dnevnoj bazi.

Tek smo u ranoj fazi dolaska kripto valuta. Binance i druge burze još uvijek služe samo early adopterima. Gregory Van den Bergh, CEO of MiCai

Pridružite se Telegram kanalu od Hrvatskog Bitcoin Portala kako bi saznali za novi članak čim ga objavimo. A ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Izvor: Cointelegraph

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X