Novu godinu ćemo dočekati sa Bitcoinom na $10 000?

0

Bitcoinova utrka tijekom 2017-te godine nije gotova. Mile Novogratz vjeruje da će Bitcoin do kraja ove godine probiti $10 000.

$10k do Aprila 2018? Nop, ranije

MIke Novogratz, koji je bio na Forbesovoj listi milijardera 2007-e i onda ponovno 2008-e, a u Bitcoin ulaže već neko vrijeme. Mike je prije mjesec dana za CNN izjavio da neće biti iznenađen ako Bitcoin dostigne $10 000 do travnja 2018. Ali, Bitcoinov snažan rast posljednjih mjesec dana ga je natjeralo da ispravi svoju izjavu pa sada govori da će Bitcoin probiti $10 000 prije nove godine.

Mislim da ćemo završiti godinu s Bitcoinom na $10 000. Uz to mislim da će Ethereum završiti godinu blizu $500. Samo u zadnjih par dana Ethereum je krenuo rasti. Mislim da će uskoro postići novi rekord, jer se jako puno pozitivnih stvari događa u Ethereum ekosistemu. Mike Novogratz, Bloomberg TV

Mike je kupio ETH dok je bio $1 i BTC za $50

Mike Novogratz je prvi puta investirao u Bitcoin još davne 2013, dok je Bitcoin bio $50. Također se može pohvaliti da je investirao u Ethereum dok je vrijedio manje od $1. Poznat je po tome što je uložio 10% svoje životne ušteđevine u Bitcoin i Ethereum.

Pridružite se Telegram kanalu od Hrvatskog Bitcoin Portala kako bi saznali za novi članak čim ga objavimo. A ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X