Odobrite, blokirajte ili odgodite plaćanje online pretplata – Revuto

0

Jeste li ikada zaboravili otkazati “free trial” aplikacija koje ste instalirali, pa su vam za iste naplaćene pretplate? Ne znate kada se servisi poput Netflixa, Deezera, Spotifyja i Adobea naplaćuju po vašem računu? Revuto ima rješenje!

Revuto je jedina “subscription manager” aplikacija s kojom ćete moći odobriti, blokirati ili odgoditi (“snoozati”) plaćanje pretplate na bilo koji servis u trenutku kada ta pretplata stigne na naplatu.

Aplikacija će biti dostupna za korištenje u drugoj polovini 2020. godine, a samo neke od značajki ovog jedinstvenog servisa bit će sljedeće: u trenutku kad se online servis pokuša naplatiti, Revuto će vam poslati obavijest kako biste mogli odobriti, blokirati ili odgoditi plaćanje na rok koji vam trenutno odgovara. Jedna od značajki bit će i mogućnost korištenja Revuto AI za automatiziranu, točnije, maksimalnu odgodu plaćanja bez suspenzije usluge, zatim, jednostavno dodavanje i razvrstavanje pretplata po kategorijama, kreiranje mjesečnih i godišnjih pragova potrošnje pojedinačno i/ili po kategorijama pretplate, također i djelomično ili potpuno dijeljenje troška jedne ili nekoliko odabranih pretplata s drugim korisnicima Revuto aplikacije, poklanjanje pretplata prijateljima i još mnogo toga što vam trenutno ne možemo otkriti.

Kako biste ostvarili rani pristup i pravo na besplatno korištenje aplikacije, sve što trebate napraviti je prijaviti se na https://revuto.com. Prijavom ostvarujete i mogućnost osvajanja nagrade od 10 Revutokena, to jest, tokena plus mogućnost da osvojite dodatne tokene preporukom servisa svojim prijateljima. U slučaju da se putem vašeg “referral linka” prijavi više prijatelja, možete ostvariti mogućnost dobivanja besplatne Revuto debitne kartice, mogućnost besplatnog pristupa Revuto Pro aplikaciji s dodatnim mogućnostima i Revuto Pro debitnu karticu za koju ćete, na prostoru gdje bi inače trebalo pisati vaše ime, imati mogućnost upisati personaliziranu poruku.

Uz sve navedeno, aplikacija i debitna kartica funkcionirat će i kao transakcijski račun za trenutno slanje novca između korisnika po uzoru na već slične postojeće aplikacije i pripadajuće debitne kartice. Pričali smo s Revuto timom i sve o tokenomiji ćemo uskoro moći saznati u Whitepaperu koji je zaplaniran za objavu u sljedećih nekoliko mjeseci.

“Budući da korisnici već danas plaćaju desetke milijardi eura na online pretplate, točnije, u 2019. prema izvještajima TechCruncha potrošeno je 120 milijardi dolara na korištenje aplikacija i online pretplata te će iznos rasti, cilj nam je ponuditi aplikaciju uz koju će korisnici na jednom mjestu i na jednostavan način moći kontrolirati sve svoje pretplate, a u konačnici i sve ostale financije. U doba kada sve vise servisa prelazi na model pretplata, u naglom porastu je i broj korisnika kojima takvi servisi u raznim ‘free trial’ i ‘subscription’ opcijama uzimaju novac bez njihove kontrole, pa bi Revuto servis trebao predstavljati i spas za njihove troškove”, ističe direktorica i suosnivačica Revuta, Miriam Belar.

Uz Miriam Belar, osnivači Revuta su i Petar Vidaković, Krunoslav Gašpert te Igor Kvrgić. Vidaković je svoje iskustvo u financijskom svijetu stekao radeći kao product manager za Raiffeisen banku, a Gašpert kao sales manager za Erste Card Club. Obojica ističu kako financijski svijet upravo prolazi kroz digitalnu transformaciju pa banke, da bi opstale na tržištu, svoje usluge (naročito novim korisnicima) moraju nuditi putem mobilnih aplikacija, a upravo u tom dijelu vide veliku priliku za sve veći broj fintech kompanija i servise poput Revuta. Kvrgić koji radi kao business intelligence konzultant ističe da je potreba za jedinstvenim servisom koji korisnicima olakšava kontrolu nad svojim pretplatama velika te da taj servis treba biti prilagodljiv budućnosti koja čeka financijski svijet.

Stoga, ako želite imati potpunu kontrolu nad vlastitim financijama, prvenstveno kako biste spriječili neželjene troškove koji dolaze s pretplatama na razne servise, već se danas predbilježite na Revuto.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Bitcoin mjenjačnicu te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X