Paradigm je novi najveći kripto fond težak $2.5 milijardi

0

Tvrtka koja se bavi investiranjem u kriptovalute Paradigm otkrila je novi “New Venture Fund” “težak” 2,5 milijardi dolara kako bi proširila svoja ulaganja u tvrtke i protokole za kriptovalute.

Prema najavi od 15. studenog, suosnivači Paradigma Fred Ahrsam i Matt Huang izjavili su da “fond i njegova veličina odražavaju kripto kao najuzbudljiviju granu u tehnologiji.” Financial Times izvijestio je da je fond financiranja sada najveći među VC kripto fondovima, nadmašujući Andreesen Horowitzov (a16z) koji je skupio 2,2 milijarde dolara u lipnju ove godine.

Izgleda da su DeFi i NFT-ovi na meti Paradigma

U priopćenju nije navedeno kojim će sektorima unutar industrije kriptovaluta biti dodijeljen New Venture Fund. Paradigm je kroz povijest ulagao u kripto projekte koji koriste Web 3.0 za implementaciju svojih aplikacija, s otprilike 11 od 40 tvrtki i projekata u svom portfelju koji sadrže DeFi protokole. Paradigm je također ulagao u kriptovalute, platforme za zaduživanje i posuđivanje. Neka od najvećih imena u njegovom portfelju uključuju Coinbase, FTX, Uniswap i Sky Mavis.

Izvor: Twitter

Unatoč tome što Paradigmov novi fond nosi titulu najvećeg u sektoru kriptovaluta, Ehrsam je tvitao da su on i Huang “tek počeli”. Ehrsam i Huang naveli su u objavi da se njihova misija da budu “najraniji i najkorisniji partner kripto poduzetnicima i zajednicama” nije promijenila.

Paradigmova nedavna ulaganja uključuju protokol za posudbu Jet Protocol baziran na Solani i borbenu igru ​​AI Arena koja se temelji na non fungible tokenima. Tvrtka je nedavno povećala svoju izloženost NFT platformama, također investirajući u Royal i Fractional tijekom kolovoza.

Do sada najveći kripto fond Paradigm trebao bi olakšati razvoj brojnim projektima u sektoru, a u skoroj budućnosti ćemo vjerojatno vidjeti sve veći broj multi milijarderskih fondova spremnih za poticanje razvoja kripto projekata.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X