Plaćanje kriptovalutama Shiba Inu i ADA na preko 90 milijuna Mastercard prodajnih mjesta

0

Vlasnici Shiba Inu, Cardano i drugih kriptovaluta koje podržava Binance Argentina kartica sada mogu svoje kriptovalute koristiti za kupnju i plaćanje računa na više od 90 milijuna Mastercard prodajnih mjesta diljem svijeta, u fizičkim i online trgovinama.

Prema priopćenju izvršnog direktora Mastercarda, Michaela Miebacha, pilot projekt Binance kartice započeo je u Argentini. Binance Card prethodno je predstavljen kao dio partnerstva između kompanija Binance i Mastercarda, a Argentina je prva zemlja u Latinskoj Americi koja ima ovakav proizvod.

Binance Argentina Card trenutno podržava 14 kriptovaluta, uključujući BUSD, USDT, USDC, BTC, BNB, ETH, ADA, DOT, SOL, MANA, SXP, XRP, SHIB i AVAX.

Vlasnici kriptovaluta sada mogu koristiti Binance Card za obavljanje kripto transakcija i plaćanje računa na više od 90 milijuna Mastercard prodajnih mjesta diljem svijeta, u fizičkim i online trgovinama.

Vlasnici Shiba Inu, ADA i drugih kriptovaluta koje podržava BitPay, svoje kriptovalute sada mogu potrošiti na kupnju elektronike, računala, uređaja, mobitela, videoigara, luksuznih satova Tag Heuer, Hublot i Breitling i dostavu brze hrane kao što je Ubereats.

Poticaj za šire prihvaćanje kriptovaluta

Ovaj korak proširenja Binancea u suradnji s Mastercardom potaknut će šire prihvaćanje kripto na globalnoj razini zbog njegovih vrijednih značajki za kupce. Ulazak Mastercarda u digitalni svijet i omogućavanje plaćanja digitalnom valutom omogućit će veći izbor, sigurnost i bezbrižnost pri kupnji i plaćanju.

“Plaćanja su jedan od prvih i najočitijih slučajeva upotrebe kriptovaluta, ali usvajanje ima puno prostora za rast. Upotrebom Binance kartice, trgovci nastavljaju primati fiat valutu, a korisnici plaćaju u kriptovaluti koju odaberu”, rekao je generalni direktor Binancea u Latinskoj Americi, Maximiliano Hinz.

Kriptovalute kao načini plaćanja dobivaju sve veću popularnost, a prihvaćanje kriptovaluta kao načina plaćanja nastavlja rasti. Unatoč nedavnom padu tržišta, velik broj Argentinaca još uvijek se okreće kriptovalutama. Prema izvještaju Americas Market Intelligence iz travnja ove godine, usvajanje kriptovaluta u Argentini u porastu je za 12%, što je otprilike dvostruko više od Perua i Meksika.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Tech journalist interested in cryptocurrencies. Passionately curious about the ways technology is changing how we live, think and interact.

Leave A Reply

X