PlanB – najgori scenarij za Bitcoin je 135.000$

0

Jedan od najpoznatijih kripto analitičara, osnivač S2F Bitcoin modela, izjavio je da bi Bitcoin do kraja 2021. mogao doseći cijenu od oko 450.000 dolara, dok bi 135.000 dolara bio “najgori scenarij”.

Bitcoin će se u listopadu popeti na novi ATH

Poznat kao tvorac Stock-to-Flow modela predviđanja cijena bitcoina, PlanB je u posljednjih nekoliko tjedana u više navrata srušio cjelokupno tržišno raspoloženje. Iako trgovački par BTC/USD bilježi višestruko ponovno testiranje najnižih nivoa iz prošlih mjeseci, PlanB i njegovi modeli ostaju čvrsto fiksirani na daleko pozitivniji srednjoročni cilj najveće kriptovalute.

Izvor: Twitter

Sada bi i u najgorem scenariju za Bitcoin u kolovozu i dalje mogao vrijediti oko 47.000 američkih dolara. Lagani preokret u rujnu postavlja minimalni cilj na 43.000 američkih dolara za taj mjesec, da bi ga u listopadu dosegli preko 63.000 američkih dolara. Nakon ovoga slijedi novi ATH. Stvari se tada zahuktavaju, s predviđenih 98.000 dolara u studenom i ogromnih 135.000 dolara do kraja godine.

“Pričekajte dok ne vidite moj osnovni slučaj i najbolje scenarije! U redu, savjet: u najboljem slučaju 450.000 USD”, dodao je PlanB u komentarima o tome za što bi Bitcoin mogao biti sposoban 2021. godine.

Kiyosaki “čeka” Bitcoin na 24.000 dolara

Najniža cijena početkom ovog tjedna iznosila je 32.337 dolara u vrijeme pisanja ovog članka, dok je Bitcoin izgubio 6% u danu te oko 17% u zadnjih tjedan dana. Iz različitih izvora raste broj predviđanja daljnjeg pada, a Robert Kiyosaki, autor knjige “Rich dad poor dad”, također se oglasio po tom pitanju.

“Najveći balon u svjetskoj povijesti postaje sve veći”, upozorio je u subotu na ukupnu klimu na makro tržištu.

“Dolazi najveći krah u svjetskoj povijesti. Kupujte više zlata i srebra. Čekajte da Bitcoin padne na 24 tisuće dolara. Kriza je najbolje vrijeme za bogaćenje.”

Kiyosaki očekuje da bi događaj bio replika stanja iz ožujka 2020. godine, pogotovo jer cijene dionica nastavljaju probijati svoje ATH-ove, bez obzira na politike središnjih banaka.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X