Pop zvijezda Bjork prihvaća kriptovalute za svoj album

0

Najnoviji album poznate pop zvijezde Bjork će se moći kupiti s kriptovalutama.

Bjork je najavila kako će njezin najnoviji album Utopia biti moguće kupiti s kriptovalutama. Navodno će podržavati kupovinu preko Bitcoina, Litecoina, DASHA te AudioCoina.

Ovaj potez se na prvu čini kao marketinška strategija kako bi Bjork ispala posebna i unikatna sa svojim pristupom i tako dobila dodatni publicitet. Ali, prema Kevinu Baconu to nije točno:

Ovo zapravo nije marketinška strategija. To je za nju logična odluka. Očekivao bih od Bjork da bude vođa u ovoj industriji i da njezin tim napravi nešto kreativno s kripto valutama.

Kriptovalute dolaze u mainstrem

Ovo je samo jedan od primjera dolaska kriptovaluta u mainstream. Pokazuje da društvo počinje prihvaćati kriptovalute. Iako su većinom Bitcoin i ostale valute privlačne masama zbog intenzivnog rasta vrijednosti, no ovo pokazuje da dolazi vrijeme gdje će se početi koristiti u svakodnevnom životu.

Ako ste spremni kupiti svoj prvi Bitcoin, pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako ga najjednostavnije i najbrže kupiti.

Izvor: cointelgraph.com

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X