Potpišite peticiju da se Ripple uvrsti na Coinbase mjenjačnicu

1

Ripple zajednica želi uvrstiti ovu kripto valutu na najveću mjenjačnicu za kupovinu Bitcoina, a to je Coinbase.

Najveća mjenjačnica za kupnju Bitcoina, Coinbase, najavljuje da će u narednih par godina, na svojoj platformi, omogućiti kupovinu još nekih kripto valuta. Postavlja se pitanje, koje će valute to biit. Upravo Ripple zajednica radi peticiju kako bi Coinbase dodao Ripple na svoju mjenjačnicu. Najvjerojatnije ova peticija ne bude puno pomogla u odluci Coinbasea, ali ja zanimljivo vidjeti kako se zajednica trudi napraviti sve što je u njihovoj moći da se ova kripto valuta probije do širih masa.

Do sada je više od 10000 osoba potpisalo peticiju na change.org, točnije 10 244 potpisa je do sada prikupljeno. Planira se prikupiti 15 000 potpisa te bi se tada rezultati slali Coinbasu u nadi da će zbog toga kompanije odlučiti uvrstiti Ripple na platformu.

Zašto bi ovo bila izvrsna stvar za Ripple?

S obzirom na to da većina osoba koja tek započinje s investiranjem u kripto valute to rade preko Coinbasea. Svi su čuli za Bitcoin i uglavnom ljudi kupuju ovu vodeću valutu, ali kada krenu istraživati tada shvate da postoje valute kao što su Ethereum, Ripple itd, Nakon što to shvate, najvjerojatnije prvo kupe neku valutu koja je dostupna na platformi gdje trguju, a uglavnom se tu radi o Coinbasu. Što bi omogućilo unos novog kapitala u ovu valutu, a tada bi mu cijena mogla značajno narasti.

Naime, ovakve peticije rijetko dovedu do neke promjene, pa tako isto, vjerojatno ni ova peticija ne bude imala veliki utjecaj na Coinbase, no svakako će im pokazati da zajednica želi vidjeti Ripple na njihovoj platformi. Ako ste fan Ripplea, potpišite peticiju ovdje.

Pridružite se Telegram kanalu od Hrvatskog Bitcoin Portala kako bi saznali za novi članak čim ga objavimo. A ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

1 Comment

  1. Vidreven on

    Neću potpisati. Ripple i tako nije kriptovaluta nego komunikacijski protokol; kao malo moderniji SWIFT. Pod kontrolom je banaka i financijskih institucija pa neka se financiraju.

Leave A Reply

X