Poznati investitor s Wall Streeta ulaže u Bitcoin

0

Poznati investitor s Wall Streeta, Bill Miller, investirao je do sada 30% sredstava u Bitcoin.

Prema reportu s Wall Street Journala, Miller je investirao veliki dio sredstava s kojima raspolaže upravo u Bitcoin. Ovaj poznati investitor s Wall Streeta uložio je u Bitcoin početkom 2016-te, te je od tada kapital njegovog fonda porastao za 70%. Time je ovo postala jedna od najboljih investicija koje je napravio, s najvećim ROI-em (return of investment).

Ako nešto izgleda skupe ne znači da je vrijedno

Miller je oduvijek bio poznat kao osoba koja realno zna procijeniti vrijednosti, te za razliku od svojih kolega s Wall Streeta kao što su Dimon, Fink i Buffet, koji su odbili investirati u Bitcoin nazivajući ga “balonom”, on je vidio vrijednost u Bitcoinu. Poznata je njegova izjava da za procjenu investicije uvijek trebati gledati gdje je u tome prava vrijednost, ako nešto izgleda skupe ne znači da je vrijedno.

Vodeći se time, čini se da Miller stvarno vijeruje da Bitcoin ima vrijednost, pa je još 2014-te godine 1% svoje privatne imovine uložio upravo u Bitcoin jer mu se to tada činilo kao izvrsna investicijska prilika.

Vjerujem da i dalje postoji šansa da Bitcoin padne skroz do nule, ali to se ne događa, ta se takva šansa smanjuje iz dana u dan s povećanjem kapitala od strane fondova rizičnog kapitala koji ulaze u Bitcoin.

Ako ste spremni kupiti svoj prvi Bitcoin, pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako ga najjednostavnije i najbrže kupiti.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X