Prema Fidelityju, Bitcoin bull ciklus daleko od kraja

0

Fidelity Digital Assets, kripto odjeljak tvrtke Fidelity Investments, koje upravlja imovinom od 4,2 bilijuna dolara, podijelilo je svoje mišljenje o budućnosti sektora digitalne imovine. Ključni zaključci dotakli su se ponašanja minera i usvajanja Bitcoin mreže.

U godišnjem izvješću objavljenom prošlog tjedna, grupa je podijelila neke uvide u svijet Bitcoin mininga:

“Budući da mineri Bitcoina imaju najveći financijski poticaj da što preciznije nagađaju o usvajanju i vrijednosti BTC-a (…), trenutni bull ciklus je daleko od završetka i mineri investiraju na duge staze.”

U izvješću se navodi da je oporavak Bitcoin hash ratea tijekom 2021. „bio uistinu zadivljujuć“, posebno ako se uzme u obzir da je druga najveća svjetska ekonomija, Kina, zabranila Bitcoin 2021. Oporavak hash ratea nakon kineske zabrane potvrdio je da rudari igraju na dugoročnu dobit, a rezultat toga je šira rasprostranjenost hash ratea diljem svijeta. Ovo je zdravo za Bitcoin mrežu.

Izjave su usklađene s nedavnim prodajnim učinkom minera. Ključna metrika na lancu pokazuje da su mineri Bitcoina u procesu masovne akumulacije BTC-a, te ne pokazuju želju za prodajom.

Kada je riječ o prosvjetljenju država diljem svijeta glede Bitcoina, Fidelity je dao nekoliko zanimljivih predviđanja o više država koje prihvaćaju Bitcoin kao zakonito sredstvo plaćanja:

“Ovdje se radi o teoriji igara s vrlo visokim ulozima, prema kojoj ako se usvajanje Bitcoina poveća, zemlje koje danas osiguraju nešto Bitcoina bit će konkurentnije od ostalih. Stoga nas ne bi iznenadilo da vidimo kako druge suverene nacionalne države podupiru Bitcoin u 2022., a možda čak vidimo kako središnja banka vrši akviziciju.”

Njihovi komentari dolaze nakon što je bivši zastupnik Tonge sugerirao da bi zemlja mogla usvojiti Bitcoin krajem 2022. U biti, više regulacije i bolji proizvodi otvorit će dodatno kripto prostor za investitore, “donijevši veći dio od stotina bilijuna tradicionalnih sredstava u ekosustav digitalne imovine”. U kombinaciji s povećanom akumulacijom Bitcoin minera (koji jedini mogu dovesti novu količinu na tržište), vjerojatno će se produžiti ciklus i dovesti najveću kriptovalutu do novih cjenovnih maksimuma.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X