Prije mjesec dana je BItcoin prvi puta probio $10 000

0

U zadnjih mjesec dana se puno toga dogodilo, ali nemojmo se zavarati da je prošlo puno vremena, prije samo mjesec dana je Bitcoin probio cijenu od $10 000.

Jučer je bilo ravno mjesec dana od ovoga značajnog proboja, 28.11.2017 je dan koji se upisao u povijest kao datum kada je Bitcoin dobio peteroznamenkastu vrijednost.

Iako se mnogima čini da je prošlo nekoliko mjeseci, Bitcoin je u manje do mjesec dana probio $10 000, te se zatim poduplao i probio $20 000. Iako se poduplao, u međuvremenu je krenuo padati, dotaknuo $11 000, da bi se ponovno uzdigao i danas kretao oko $14 500.

Pogledajmo donji graf preuzet sa Coinmarketcapa, gdje se može vidjeti da je Bitcoin zadnjih mjesec dana par puta padao i rasta.

Investiranje u kripto valute nije za svakoga

Ne kaže se bezveze da investiranje u kripto valute nije za svakoga. Zamislite kakav je osjećaj kada investirate u neki asset koji ima ovakve oscilacije. Jedan dan se probudite i imate duplo više, dok par dana nakon toga izgubite gotovo polovicu? Niste još stigli ni otvoriti šampanjac da nazdravite na zaradi, a on već pao.

Ako stalno pratite kretanje cijene, opterećujete se i stvarate si nepotreban stres. U takvom okružju treba znati ostati hladne glave i racionalno razmišljati da ne bi prodali u krivo vrijeme, sve u svemu ako se odlučite za investiranje u Bitcoin, budite spremni na ovakve oscilacije.

Sve u svemu, bez obzira na te uspone i padove, dugoročno gledano, Bitcoin ima trend rasta 🙂

Pridružite se Telegram kanalu od Hrvatskog Bitcoin Portala kako bi saznali za novi članak čim ga objavimo. A ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.
Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X