Prodao Bitcoine u vrijednosti $100 000 pa sada čeka suđenje

0

52-godišnjak iz Michigana čeka suđenje zbog prodaje Bitcoina u Bloomfield Townshipu. Bradley Anthony Stetkiw je navodno prodao Bitcoina u vrijednosti većoj od 100 tisuća dolara preko LocalBitcoin platforme. Sada se suočava s optužnicom za neovlaštene prijenose novca nakon što je sumirano prodao Bitcoine u vrijednosti od približno $55 000 skrivenom agentu tijekom održanih 6 sastanaka.

Prema sudskim dokumentima, Stetkiw je koristio LocalBitcoin platformu preko skrivenog imena SaltandPepper gdje se dogovarao i nalazio s kupcima u Tim Hortons restoranu gdje im je prodavao Bitcoine.

Prema vlastima, Stetkiw je kupovao, prodavao te posredovao u prodajnim dogovorima vrijednijim od 100 tisuća dolara, te je pao na zakonu Naslov 31, United States Code, Sekcija 5330 jer nije imao legalno poduzeće koje može licencirano raditi prijenose novca.

Stetkiw nije jedina osoba koja čeka suđenje nakon preprodaje Bitcoina na platformi LocalBitcoin. Ranije ove godine, Sal Mansy iz Detroita je proglašen krivim zbog nelicenciranih transakcija novca nakon što je navodno napravio transakcija u vrijednosti većoj od 2.4 milijuna dolara u periodu od dvije godine, završno sa Srpnjem 2015.

Izvor: cryptocoinmastery.com

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X