Prodao sve što posjeduje i uložio u Bitcoine

0

“NIkada ne ulažite više od onoga što ste spremni izgubiti”

Jedan je od najčešćih savjeta pri investiranju, ali 30 godišnji Didi Taihuttu je odlučio napraviti upravo suprotno. Prodao je sve što su on i njegova obitelj posjedovali i uložio sve u Bitcoine. Iako ima malo bogatstvo u kripto valutama, trenutno živi skromno u kampu čekajući da vrijednost uloženog doživi eksponencijalni rast.

Lud si

Tailhuttu stvarno stoji iza svoje odluke, toliko mu je snažno vjerovanje u Bitcoin da ne samo da je prodao kuću i automobil, već i sve ostalo što posjeduje. Prodao je električne bicikle, motore, odjeću, obuću pa čak i dječje igračke.

U kampu u Venlou, Nizozemska, čeka da Bitcoin doživi procvat i učini ga iznimno bogatim.

“Ljudi mi govore da sam lud, ali mi smo obitelj avanturističkog duha u spremni smo prihvatiti rizik i neko vrijeme živjeti minimalističkim životom. Ako nikada ne preuzmete rizik, život postane dosadan”

Blockchain revolucija

Da su Taihuttu i njegova obitelj stvarno avanturističkog duha govori i nedavni događaj kada su prodali sve što imaju kako bi putovali svijetom. Upravo su se vratili s puta oko svijeta na kojemu su bili zadnjih 9 mjeseci. Posjetili su razna mjesta između kojih ističu Angkor Wat u Kambođi, plivali su s dupinima u Brisbaneu, te se odmarali na plažama u Tajlandu.

Odluka o kripto tržištu donesena tijekom putovanja

Taihuttu objašnjava kako je na putu oko svijeta stalno slušao o kripto valutama, susretao ljude koji su već investirali sve što imaju, te primjenjuju njihove prednosti već u potpunosti.

U Baliu, susreo je Južno Afrikanca koji se umirovio nakon 17 godina rada te se trenutno bavi isključivo trgovinom kripto valuta. Na plaži u Queensland je pričao s osobom iz Dubaia koja se prije bavila trgovinom kripto valuta. Taihuttu objašnjava:

“Ja sam poduzetnik, i prvi puta kada sam čuo za BItcoin, rekao sam, idem to napraviti”

Još nemaš Bitcoine? Što čekaš? Kreni već danas!

Izvor: cointelegraph.com

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X