Prvi hrvatski ICO uspješno lansirao svoje usluge za kripto trgovce

0

Digital Assets Power Play, hrvatski fintech startup koji se bavi razvojem platforme za algoritamsko i automatizirano trgovanje, lansirao je prvu od svojih 5 usluga, DPP DataStreams. DataStreams pruža pristup na konsolidiran i pouzdan set podataka s kripto tržišta gdje je objedinjeno preko 100 mjenjačnica, skoro 3000 kriptovaluta i preko 18000 tržišta!

Povratak u bližu prošlost

Prošla godina bila je godina ICO-a gdje se ovaj model financiranja pokazao kao primarni izbor startupa i timova koji su u ovom području industrije.

Za ovaj investicijski put odlučio se i DAPP koji je postao prvi uspješni hrvatski ICO tako da su u rujnu prošle godine skupili 8479 Ethera u 6 dana i time osigurali investiciju za daljnji razvoj platforme. U periodu do danas okupili su genijalan tim komponiran od programera, algo-tradera i ekonomista kako bi razvili najmodernije rješenje za trgovce i investitore na kripto tržištu.

Pričali smo i s direktorom, Matejom Ujevićem o njegovom pogledu na kripto tržište i kako se DAPP platforma uklapa u cijeli ekosustav:

“Traderi zaslužuju bolje. Dajemo im miran um i otvorene ruke. Pružajući podatke sa svih tržišta, alate za trgovanje i mogućnost da donose odluke 24/7, traderi se mogu fokusirati na ono što rade najbolje. Nakon što će provesti dio vremena s našim servisima i uslugama, želimo da se zapitaju: ‘Kako sam do sad trgovao bez ovog?’”

DPP DataStreams

Prošli tjedan lansiran je DPP DataStreams, prvi od palete usluga i alata koji daje mogućnost trgovcima direktno “uključivanje” u iznimno brz i rastuć ekosustav mjenjačnica, tržišta i valuta. Dobivanje pravovremenih i procesiranih podataka s burza, traženje korelacija i prilika u trgovanju nikad nije bilo lakše. Kroz jedinstveni API, korisnici dobivaju pristup opsežnom setu konsolidiranih i procesiranih podataka, konkretno:

  • Pravovremeni nalozi i prodaje
  • Pravovremeni L1/L2 knjiga naloga
  • Svijeće
  • Tehnički indikatori
  • Indeksi
  • AI prediktivni modeli
  • Vijesti
  • Sentiment

Pokrivenost kripto tržišta je maksimalna

DPP izranja kao dominantan igrač na tržištu te samo s jednom uslugom već uvjerljivo prestiže etablirane igrače u agregaciji podataka poput Coinmarketcap-a i Coingy-a. Za to je uveliko zaslužna “state-of-the-art” tehnologija i implementacija koja je temelj njihove platforme, a zanimljiv podatak je da platforma dnevno procesira 80 gigabajta svježih kripto podataka. To je moguće zbog cijelog privatnog podatkovnog centra kojeg je DPP izgradio kako bi mogao pružati ovakvu uslugu.

Usporedba prema glavnim konkurentima

Ovolika dubina i opseg dostupnih podataka trenutno producira u prosjeku 2,384 ažuriranja po sekundi što omogućuje trgovcima da prate doslovce svaki korak na kripto tržištu.

Benefiti za trgovce koji koriste DPP DataStreams

Algoritamsko trgovanje:

Bazirajte vaše algoritamsko trgovanje (posjedničko, third party, upravljanje portfeljem) na prvorazrednim protocima podataka. DPP DataStreams mogu se koristiti za arbitražu, statističku arbitražu, market making, proviziju likvidnosti ili strategije praćenja trendova.

Aplikacije trećih stranaka:

Ako razvijate kripto aplikaciju, a potreban vam je jednostavan pristup prema podacima sa svih mjenjačnica, društvenih mreža i tradicionalnih medija.

Big Data Analiza:

Kreirajte svoju jedinstvenu bazu podataka s povijesnim podacima. Spremljeni podaci mogu se koristiti za regresijsko testiranje, pronalazak obrazaca, kvantitativnu analizu ili dizajniranje prediktivnih AI modela.

Valuacija kripto portfelja:

Pravovremeno evaluirajte vrijednost vašeg portfelja kroz jedinstveni API.

Tečaj:

Pružite tečajeve koji su prosjek svih valuta i parova.

Grafovi:

Uvezite pravovremene svijeće u vaše charting alate i brzo postavite grafove za vaša tržišta.

DPP DataStreams sada su dostupni!

Korisnici mogu birati između četiri vrste pretplata za DPP DataStreams. Besplatne, Osnovne, Profesionalne i Enterprise pretplate. Iste su određene brojem tržišta koje pokrivaju, brojem istovremenih dostupnih veza i razinom podrške koja je dostupna korisniku.

Dolazi nam još mnoštvo zanimljivih stvari…

S izbacivanjem DPP DataStreams-a na tržište, DPP tim postavlja temelje svoje platforme. Prema vremenskom planu kojeg su podijelili na webu, sljedeći nadolazeći proizvod je DPP Historical, a zatim Trader+, revolucionarna algoritamska platforma za kripto trgovanje koja će koristiti temelje postavljene DataStreamovima, a pružiti korisnicima set alata za kreiranje algoritamskih strategija bez potrebe za programiranjem.

Razvoj ne staje tu, već slijede DPP TradeVenue, interna burza unutar DPP ekosustava za najbrže moguće izvršavanje naloga na tržištu te DPP Coinvestor koji će dati mogućnost raznim investitorima da investiraju u strategije kreirane od DPP korisnika putem pametnih ugovora.

Sve u svemu, platforma koju vrijedi popratiti stoga odradite registraciju i trgujte pametno!

 

 

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X