Računalni gigant Dell od sada prihvaća Bitcoin!

1

Dell, multinacionalna kompanija smještena u Texasu i treća najveća privatna kompanija u Americi sa godišnjim prihodima od 57 milijardi dolara,  objavila je da je počela prihvaćati bitcoin kroz partnerstvo sa Coinbaseom.

S ovom objavom, potrošači i mali poduzetnici su u mogućnosti kupiti sve proizvode na stranici Dell.com koristeći bitcoine. Kao dio nagodbe, Dell daje popust od 10 % na sve Alienware proizvode. Dell također prodaje osobna računala, servere, spremišta podataka, kamere  i printere.

U objavljenom članku, Coinbase je natuknuo da Dell svojim klijentima želi dati najveću moguću fleksibilnost u plaćanju te su tu namjeru brzo i realizirali u novu opciju plaćanja.

“Coinbase je usko surađivao s Dell timom kako bi implementirali bitcoin plaćanje na stranici Dell.com u samo 2 tjedna te se radujemo njihovoj podršci u nadolazećim tjednima gdje će biti implementirane još dodatne funkcionalnosti”, pisalo je u službenoj izjavi Dell-a.

Službena objava bila je objavljena putem Twittera od strane Dell CEO-a, Michaela Della. Dell je kompaniju osnovao sa 19 godina te je ona ubrzo prerasla u poslovanje svrstano pod Fortune 500 kompanije te tako osigurao svoje mjesto na listi kao jedan od najmlađih CEO-a svih vremena na njoj.

Dell CEO, Michael Dell

Dell CEO, Michael Dell

Coinbase nastavlja sa lovom na velike „ribe“

Objava od Dell-a dolazi kao još jedna u seriji velikih trgovaca i poslovanja koji su izabrali Coinbase kao platformu za integraciju bitcoina u svoje poslovanje.

Coinbase je nedavno dodao jedne od većih igrača u bitcoin ekosustav kao što su DISH TV, Expedia, 1-800 Flowers.

Sviđa nam se kako je krenulo!

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

1 Comment

Leave A Reply

X