Reddit testira NFT slike profila

0

Reddit slijedi korake Twittera kako bi se pridružio NFT hypeu dok istražuje načine za dodavanje NFT slika profila.

Reddit testira NFT profilne fotografije na svojoj platformi, a vijest dolazi samo tjedan dana nakon što je Twitter implementirao sličnu značajku.

Popularna društvena platforma medija ima oko 430 milijuna mjesečnih korisnika u 2021., a navodno radi na implementaciji NFT profilne slike koja će korisnicima omogućiti da svoju sliku profila postave kao bilo koji non fungible token.

U intervjuu za Techcrunch 27. siječnja, glasnogovornik Reddita Tim Rathschmidt izjavio je da:

“Uvijek istražujemo načine pružanja vrijednosti korisnicima i zajednicama na Redditu. U ovom trenutku testiramo mogućnost korištenja NFT-ova kao profilnih slika (avatara) i provjere vlasništva.”

Dodao je kako je to mali interni test te da nije donesena nikakva odluka o proširenju ili uvođenju mogućnosti.

Ranije u tjednu jedan programer koji radi na ovoj funkcionalnosti objavio je banner s Reddita koji promovira tu značajku, sugerirajući da su testovi već u naprednoj fazi.

Twitter je također prošlog tjedna predstavio NFT profilne slike, dostupne pretplatnicima Twitter Blue na iOS-u. Međutim, NFT-ovi su nedavno naišli na negativnu reakciju gamera i Web2 developera. Dan nakon lansiranja, netko je preko GitHuba podijelio proširenje preglednika koje automatski blokira Twitter račune koji koriste NFT kao slike profila.

Reddit već neko vrijeme eksperimentira s raznim inicijativama oko NFT-ova. Čak je postavio i posebnu stranicu za aktivnosti vezane uz NFT na nft.reddit.com.

U svibnju 2020. tvrtka je uvela kripto tokene za svoje /r/cryptocurrency i /r/Fortnite subreddite. Ti tokeni su nazvani MOONs i BRICKs i temelje se na Ethereum standardima. Moonse možete dobiti objavljujući na r/cryptocurrency, a kasnije ih možete prodati te unovčiti za fiat ili kriptovalute.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X