Rusija će subvencionirati troškove “rudarenja”?

0

Ako se želite početi baviti rudarenjem, pravo je vrijeme da se odselite u Rusiju jer prema priopćenju novina Izvestiy, Ruska vlada će subvencionirati troškove koji nastaju u procesu rudarenja.

Objave lokalnih novina govore kako Ruska vlada u suradnji s Institucijom za razvoj Interneta te organizacijom za poticanje kriptovaluta u Rusiji razvija plan pomoću kojeg će se troškovi Ruskih rudara svesti na minimum. Cilj projekta jest potaknuti i povećati broj rudara koji su prijeko potrebni za trgovanje na kriptovalutskom tržištu.

Iz objave novina nije jasno specificirano kako će se ova ideja provesti, ali činjenice govore da najveće okupljanje rudara u Rusiji  troši ukupno 4,5 mWh te da im je potrošnja na mjesečnoj bazi 3240 mW. Iako Rusija ima dobru opskrbu električnom energije, cijena jednog kWh kreće se od 2 rublja do 5,3 rubalja, zavisno o regiji.

Iako su upravo iz Rusije nedavno stigle objave kako Bitcoini nisu za obične ljude, ona ima pridaje veliku pozornost i želi stvoriti što je moguće povoljnije uvjete za rad rudara.

Još nemaš Bitcoine? Što čekaš? Kreni već danas!

Izvor: cointelegraph.com

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X