Shiba investitor postao milijarder, a investirao je 8.000$

0

Kripto adresa čiji je vlasnik kupio Shiba Inu token (SHIB) u vrijednosti od 3.400 dolara u kolovozu prošle godine dosegla je vrijednost od nevjerojatnih 1,55 milijardi dolara.

Ukupno je nepoznata osoba kupila SHIB 44 puta od kolovoza 2020. Najveća kupnja bila je u vrijednosti 3.200 dolara, a ukupna količina tokena koja je kupljena iznosi 70,200,003,107,594 SHIB-a. Trenutna vrijednost kompletne adrese je 5,63 milijardi dolara.

Nakon što je adresa novčanika podijeljena na Twitteru, korisnik “Untraceable” upitao je, je li tržište SHIB-a dovoljno likvidno da “apsorbira 5,7 milijardi dolara ako ovaj investitor odluči prodati?”

Prema Etherscanu, anonimni SHIB hodler kupio je meme token u devet navrata u kolovozu 2020., potrošivši ukupno 3.400 dolara vrijednosti Wrapped Ethereuma tog mjeseca.

Budući da je cijena SHIB-a od tada porasla za više od 94,278,239,8% te je stigla do iznosa od 0,00007422 dolara u vrijeme pisanja, ovaj investitor je postao kripto milijarder samo od svojih kupnji u kolovozu.

Izvor: CoinGecko

Prema podacima CoinGeckoa, ukupna tržišna kapitalizacija SHIB-a sada vrijedi 40,7 milijardi dolara. Velik porast vrijednosti ove kripto imovine od 1063% u posljednjih 30 dana doveo je do toga da je SHIB preskočio dotad omiljeni meme token DOGE po kojem je bio modeliran.

U trenutku pisanja ovog članka, SHIB je trenutno na devetom mjestu, dok je DOGE odmah iza prema tržišnoj kapitalizaciji. Flippening DOGE-a izazvao je novi meme u kojem ljudi nazivaju Dogecoin “boomer meme coin”.

Izvor: Twitter

Dok je SHIB u posljednje vrijeme doživio meteorski porast, DOGE-ova vrijednost nije ni blizu tako rasla s tim da je stariji memecoin ostvario rast od samo 17,3% u posljednjih 30 dana te došao na 0,29 dolara.

Naravno, najveći razlog za ovakav rast SHIB tokena je hype, ali također njihov tim radi na razvoju, kako programerskom tako i poslovnom. SHIB će ubrzo biti dostupan na još više kripto burzi, a slijedi i pokretanje Shiba Inu vlastitog NFT projekta nazvanog “Shiboshi’s”. Open interest za SHIB futurese također znatno raste derivatnim burzama kao što su OKEx, FTX i Huobi.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X