Tether je hakirala ista osoba koja je hakirala Bitstamp prije 3 godine?

0
Tether je ovaj tjedan bio hakiran i ukradeno je s njega nešto više od 30 milijuna dolara vrijednih tokena.
$30 950 010 USDT je ukradeno sa Thether Treasury novčanika 19.11.2017 i poslano na nepoznatu Bitcoin adresu
Jedna osoba sa reddita je imala viška slobodnog vremena te je napravila analizu adrese na koju su poslani ukradeni tokeni. Ispostavilo se da je ista osoba koja je ukrala ove tokene, prije 3 godine hakirala BItstamp kada je ukradeno 19000 Bitcoina, trenutne vrijednosti od preko 152 milijuna dollara.
Redditov korisnik je detaljno analizirao transakcije koje su se odvijale te komentirao što on misli zašto je koja transakcija napravljena.
Također je komentirao kako je isti haker ukrao sa Huabia 12000 Bitcoina krajem 2015-te, no Huabi je izjavio da to nije bio hakerski napad. Čudno da je netko prebacivao u to vrijeme Bitcoina u vrijednosti 3.5 milijuna dollara, a isti danas vrijede 96 milijuna dolara.
Ako želite pogledati detaljniju analizu i možda se igrati detektiva, posjetite ovaj link.

Pridružite se Telegram kanalu od Hrvatskog Bitcoin Portala kako bi saznali za novi članak čim ga objavimo. A ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X