Tko sve dolazi na BlockSplit blockchain konferenciju?

0

Blockchain Hub Split, organizacija koja okuplja blockchain zajednicu u Splitu, organizira prvu BlockSplit konferenciju, koja ima za cilj okupiti 600 programera i poduzetnika. Konferencija će se održati od 27. do 28. travnja 2018. na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

BlockSplit konferencija je jedinstvena prilika za sve programere i poduzetnike koji u budućnosti žele raditi u ovoj brzo rastućoj tehnologiji i pokrenuti uspješne blockchain projekte. Cilj konferencije je sudionicima omogućiti uvid u razvoj i primjenu blockchain tehnologije kako bi potom mogli nastaviti razvijati projekte unutar svojih zajednica.

Tko su govornici?

Mnogo interesantnih i zanimljivih predavača i sponzora je potvrdilo svoj dolazak na BlockSplit konferenciju ovoga travnja u Splitu. Donosimo vam pregled nekih od njih, ali imajte na umu da ovo nije konačna lista.

Bitcoin/ Peter Todd – jedan od najvećih stručnjaka za Bitcoin i top suradnik/developer na Bitcoin Coru će pričati o tome što blockchain može. Bitcoin Core je grupa developera koji rade na razvoju Bitcoin protokola koji stoji iza kriptovalute Bitcoin.

Monero/ Paul Janowitz – vođena komunikacijom, kriptovaluta Monero fokusirana na privatnost je jedan od top blockchain projekata. Njihova popularnost je strahovito porasla nakon što je Wikileaks najavio da će prihvaćati donacije u njegovoj XMR valuti.

Giveth/ Arthur Lunn – projekt koji je istinski fokusiran zajednici, Giveth razvija nekoliko zajednica i neprofitnih projekata na Ethereum platformi upravljajući sa širokom mrežom programera koji volontiraju na tim projektima.

Altcoin.io/ Sulejman Sarajlija & Admir Šabanović – postoji nekoliko timova koji se natječu u kreiranju decentralizirane kripto burze zbog koje će današnje centralizirane burze postati nebitne. Jedan od takvih projekata je i Altcoin.io

Bitnation/ Sonja Prstec – Bitnation želi kreirati post-nacionalnu državu s nacijom volontera. državne gradove i autonomne zajednice koje će se natjecati za status građana pružajući razno uključivanje u upravljačke usluge.Sonja će podijeliti svoje znanje i legalne izazove s prodajom tokena.

Bitfalls/ Bruno Škvorc – Bitfalls je portal za kriptovalute i blockchain tehnologiju sa visoko kvalitetnim sadržajem, koji se čita po cijelome svijetu. Bruno je iskusni Ethereum programer i jedan od aktivnih članova hrvatske blockchain zajednice.

BitBoost/ Alvaro Rodriguez & Andrew Lekar – softverska blockchain kompanija BitBoost razvija decentralizirani marketplace. Alvaro je business menadžer da dubokim razumijevanjem poslovnih modela, a Andrew je iskusni blockchain developer s iskustvom iz razvoja NXT projekta.

Iryo/ Vasja Bočko – Slovenija je jedna od vodećih Europskih država koja glasi kao crypto-friendly država, s nekolicinom uspješnih blockchain projekata. Jedan od takvih projekata je i Iryo, projekt koji pokušava riješiti neke od ključnih problema u zdravstvo. Vasja vodi taj projekt sa svojim iskustvom koje je stekla kao projekt manager u vodećoj Europskoj kripto burzi – Bitstamp.

Degordian/ Marko Kruljac – Degordian je jedna od vodećih razvojnih agencija u Hrvatskoj, a trenutno razvijaju platformu DAPowerplay koja nastaje kao rezultat prvog uspješnog ICOa u Hrvatskoj. Marko će podijeliti svoje iskustvo s testiranjem pametnih ugovora koji su ključni dio razvoja dapp platformi.

Async Labs/ Luka Klancir – Luka je 2013-te godine pokrenuo Hrvatski Bitcoin Portal, a danas je COO u digitalnoj agenciji Async Labs te član upravnog odbora hrvatske Udruge za blockchain i kriptovalute. Na konferenciji će podijeliti svoje dugogodišnje iskustvo u razvoju i primjeni blockchain tehnologije u poslovanju.

Vidimo se u Splitu

Svi ovi navedeni govornici će prisustvovati BlockSplit konferenciji gdje će podijeliti svoje iskustvo i znanje sa ostalim sudionicima. To je izvrsna prilika da naučimo trendove i novosti koji se događaju s blockchain tehnologijom. Uz to, ovo je izvrsna prilika da se svi skupa povežemo i ojačamo blockchain zajednicu u Hrvatskoj.

Ako vas zanima blockchain tehnologija, želite steći nova znanja te sutra pomicati granice primjene ove tehnologije, pozivamo vas da se prijavite na konferenciju putem web stranice http://blocksplit.io

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X