Usred brakorazvodne parnice pronašla suprugovu zalihu Bitcoina

0

Žena je isprva sumnjala da njezin suprug, koji je zarađivao 3 milijuna dolara godišnje, nije otkrio svu svoju imovinu koju posjeduje, a koja će biti podijeljena između njih dvoje tijekom razvoda.

Brakorazvodni postupak njujorškog para doživio je preokret nakon što je forenzički računovođa pomogao ući u trag zalihe Bitcoina, koju je suprug namjeravao sakriti od svoje žene.

Od supruge skrivao 500 000 dolara u BTC

Par je u braku bio 10 godina, no njegova supruga je sumnjala da joj on nije otkrio svu svoju imovinu. Žena pod pseudonimom Sarita otkrila je CNBC-u da je njezin suprug zarađivao 3 milijuna dolara godišnje, što nije odražavalo njegovu prijavljenu imovinu.

Sarita je imenovala forenzičnog računovođu, koji je na kraju otkrio da njezin suprug nije prijavio 12 BTC-a, u vrijednosti od otprilike 500.000 dolara, pohranjenih u neobjavljenom kripto novčaniku. Nikad nije saznala o njegovoj bitcoin investiciji.

“O tome nikada nisam ni razmišljala jer nismo razgovarali o tome ili zajedno ulagali. Za mene je to bio šok”, izjavila je Sarita.

Kao rezultat toga, Saritin suprug morat će odvojiti nešto svojih BTC-a, a možda i pola iznosa isplatiti svoju ženu.

Izvor: Cointelegraph

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Tech journalist interested in cryptocurrencies. Passionately curious about the ways technology is changing how we live, think and interact.

Leave A Reply

X