Veliko priznanje za Electrocoin van kripto okvira!

0

“Gospodarstvenik i gospodarstveni događaj 2019. godine” naziv je eventa održanog 02.12.2019. godine u kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin. U organizaciji Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika, ovo je četvrtu godinu za redom jedan od najvažnijih poslovnih medijskih događaja u Hrvatskoj. Za gospodarstvenika 2019. godine proglašen je Mate Rimac, a događajem godine inicijalna javna ponuda Infobipa na burzi u New Yorku. Uz sve to, ovogodišnji event donio je znatno priznanje hrvatskoj kripto sceni, preciznije tvrtki Electrocoin.

Prepoznatljivost Electrocoina van kripto scene

Electrocoin je postao stalna pojava u hrvatskim medijima. Razlika u odnosu na prije nekoliko godina je ta da se u zadnje vrijeme Electrocoin sve više spominje na poslovnim portalima, iako su njihovi uspješni projekti i dalje česta tema kripto portala. Osnivač Electrocoina, Nikola Škorić izrazio je svoje oduševljenje, pomiješano s dozom zbunjenosti pošto je javno priznanje za neku kripto tvrtku u Hrvatskoj vrlo rijetka stvar.

Nikola Škorić na Facebooku:

“Prekjučer je jedna kripto firma dobila Večernjakovu nagradu. Pustimo to što je to firma di sam direktor. Ajmo se samo zadržati na činjenici da je kripto firma dobila nagradu. U Hrvatskoj. Od mainstream medija! U kristalnoj dvorani Westina, u prvom redu sjede ministar financija i ministar gospodarstva. Ovaj čovjek na slici između Marina i mene je predsjednik uprave Agrokora. Vamo desno je Rimac, pored njega momci iz Infobipa. Ne znam, meni još uvijek, 2 dana kasnije, nije jasno WTF se događa, al ja bi reko da je dobro za kripto u Hrvatskoj!

Najbolje malo i srednje poduzeće po rastu prihoda

Electrocoin proglašen najboljim malim i srednjim poduzetnikom u kategoriji rasta prihoda.

O tome su odlučili članovi Poslovnog dnevnika i stručnjaci iz analitičke kuće Bisnode koji su činili žiri. Prestižnu nagradu je dodijelio Renato Ivanuš, član uprave Večernjeg lista, a nagradu su preuzeli direktori Electrocoina Nikola Škorić i Marin Maržić. Video zapis cijelog događaja možete pogledati ovdje.

Ovaj događaj značajan je za Electrocoin, ali također potencijalno može imati veliki utjecaj na hrvatsku kripto scenu. Priznanje ove razine nešto je što će sigurno skrenuti mnoge poglede prema kripto industriji i njenom potencijalu.

Velike čestitke svim osvajačima nagrada na “Gospodarstvenik i gospodarstveni događaj 2019. godine”, a posebno kolegama iz industrije, Electrocoinu šalje Hrvatski Bitcoin Portal.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Bitcoin mjenjačnicu te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

This image has an empty alt attribute; its file name is cta-crobitcoin-final-1024x197.png
* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

Leave A Reply

X