Vitalik Buterin: 90% token startupa će propasti

0

Vitalik Buterin, osnivač druge najpopularnije kripto valute Ethereum, je oduvijek bio skeptičan o inicijalnoj ponudi tokena (ICO), odnosno, načinu kada poduzeće napravi svoj token da bi privukli investiciju. Izjavio je na ETHWaterloo hackathonu, kako je vrijednost kod takvih valuta bazirana samo na želji ljudi da ih posjeduju.

Najbolji projekti su oni koji će tek doći

Vitalik vjeruje kako će 90% trenutnih projekata koji rade ICO propasti bez obzira na to što koriste ERC20 standard, tvrdi da je čak i nebitno što su listani na Coinmarketcapu.

Ono što trenutno vidimo je samo prva verzija praktične primjene tokena. Između 2018-te i 2019-te imati ćemo tokene verzije 2.0. koji će biti daleko bolji i imati puno kvalitetniju praktičnu upotrebu. Hype koji se sada stvorio oko trenutnih projekata će se smanjiti i nakon toga ćemo napokon shvatiti koji projekti su vrijedni investiranja, a koji nisu.

Sistem vrednovanja ICO-a je trenutno najveći i najozbiljniji problem s kojim se trenutno susrećemo, ali tržište će odrasti i to će se promijeniti.

Još nemaš Ethereum? Što čekaš? Kreni već danas!

Izvor: bitnewstoday.com

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X