Nadzorni odbor IOTE dobiva člana s iskustvom iz Volkswagena

0

U posljednjem kvartalu 2017-te kripto valuta IOTA dosegnula je čak i cijenu od 5,50$ no različiti medijski natpisi oko kontroverzne suradnje s Microsoftom doveli su do toga da se njezina cijena drastično spustila početkom ove godine, a trenutno se kreće oko 2,40$.

Kretanje cijene IOTE

Cilj poslovanja IOTE nije ostvarivanje profita, već stvaranje platforme preko koje će svi spojeni uređaji moći međusobno slati novac u obliku micropaymenta, podižući pritom Internet of Things (IoT) na viši nivo.

IOTA pojačava svoj tim

IOTA ima potencijala postati pouzdanom platformom za plaćanje između povezanih uređaja. Johann Jungwirth 

Johann Jungwirth, jedan od managera Volkswagen-a od danas postaje članom nadzornog odbora IOTE. Svojim dosadašnjim iskustvom i radom, možda može pridonijeti postojećem timu te promijeniti negativnu krivulju u grafu IOTE. Njegova uloga također će se ogledati kroz nadgledanje dugogodišnjeg plana rada te će imati savjetodavnu ulogu po pitanju partnerstva IOTE i Volkswagena. 

Jungwirth će zasigurno biti jako poboljšanje IOTA tima. Od studenog 2015, Jungwirth je bio CDO (chief digital officer) u Volkswagenu, gdje je bio odgovoran za provedbu digitalne transformacije brendova unutar Volkswagen grupacije. Među tim brendovima se izdvajaju Porsche, Audi, Bentley, Bugatti i Lamborghini. Prije pridruživanje Volkswagenu, Jungwirth je bio direktor razvoja Maca u Appleu, a prije Applea je bio direktor Mercedes-Benz istraživačkog i razvojnog centra u Južnoj Americi.

Osoba ovoga ranga će svojim savjetima sigurno pomoći IOTA timu da napravi ovu platformu još i boljom. Jungwirthovo je radio na različitim pozicijama gdje je imao veliku odgovornost i zasigurno je stekao mnogo iskustva kojim će pomoći IOTI, a partnerstvo između IOTE i Volkswagena je možda već na putu.

Pridružite se Telegram kanalu od Hrvatskog Bitcoin Portala kako bi saznali za novi članak čim ga objavimo. A ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Izvor: venturebeat.com

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X