Vuk s Wall Streeta nazvao je Bitcoine – prijevarom!

1

Poznati broker s Wall Streeta, Jordan Belfort kritizirao je Bitcoin te ih nazvao prijevarom. Uz to navodi kako je najveći problem s Bitcoinima što u bilo kojem trenutku mogu biti ukradeni od strane hakera te je upravo to razlog zbog kojeg se on nikada neće upustiti u trgovinu kriptovalutama.

Prije tjedan dana u novinskim natpisima mogli smo pročitati sličnu izjavu od strane Jamie Dimona,  izvršnog direktor u JP Morgan Chase koji je izjavio da će otpustiti svakog zaposlenika koji će koristiti račune poduzeća za trgovanje Bitcoinima. Nekoliko dana kasnije JP Morgan Chase kupuje veliki blok Bitcoina bez obzira na prijašnju izjavu predsjednika Uprave.

Međutim nisu samo Belfort i Dimon iskazali nenaklonost prema Bitcoinu, Ray Dalio osnivač najvećeg “hedge” fonda u svijetu Bridgewater izjavio je kako postoje visoke špekulacije na ovom tržištu.

Vratimo se na izjavu Belforta koji je također izjavio da mu nije jasno kako cijela tehnologija Bitcoina leži na programu koji nije podržan ni od strane Vlade ni od strane banaka. Naveo je kako on vjeruje da će na snagu stupiti digitalne valute, ali će biti predstavljene od centralnih banka i cijeli sustav bit će puno pouzdaniji i sigurniji.

Završna riječ koju je poručio investitorima bila je da budu oprezni s investicijama te neka ne ulažu novac u nešto što može nestati vrlo brzo.

Još nemaš Bitcoine? Što čekaš? Kreni već danas!

Izvor: cointelegraph.com

 

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

1 Comment

  1. Pingback: Goldman Sachs - Još uvijek nismo prihvatili, ali ni odbili Bitcoin - Hrvatski Bitcoin Portal

Leave A Reply

X