Waves platforma prednjači u skalabilnosti

0

Waves platforma je napravila veliki korak prema cilju da postane najbrža decentralizirana blockchain platforma na svijetu.

Prije nekoliko dana, odnosno 8.11. kompanije je započela s javnim stres testom za svoju Waves-NG tehnologiju.

Ova tehnologija cilja povećanje propusnosti i brzinu kreiranja blokova što će značajno poboljšati efektivnost tokena koji koriste njihovu platformu. Waves-NG tehnologija navodno omogućuje platformi da se učinkovito nosi s velikim opterećenjima kao što su distribucija tokena nakon ICO-a i airdropsa. Također bi se s ovom tehnologijom trebala povećati brzina procesuiranja transakcija na Waves decentraliziranom exchangeu (DEX).

Blockchain mora biti skalabilan

Posljednjih godina je blockchain tehnologija pokazala cijelome svijetu svoje sposobnosti, ali pokazali su i da tehnologija zapne kada se pojavi potreba za skalabilnosti. Ako blockchain planira osvojiti svijet, treba se skalirati. Tim koji stoji iza Waves platforme pobjeđuje u utrci za skalabilnošću.

NG tehnologija omogućuje blockchainu da minimizira latentnost i maksimizira propusnost. Waves tim je pokazao da imaju inovativnu platformu koja primjenjuje najbolju tehnologiju i da je spremna za izazove koji dolaze s idućom generacijom blockchain aplikacija.

Waves-NG tehnologija

Ovdje se govori o tehnologiji koja je bazirana na Bitcoin-NG protokolu koji je razvijen za vodeću kriptovalutu Bitcoin. Potrebna informacija kod generiranja bloka se jako brzo dostavi do svih sudionika u blockchainu nakon što je prethodni blok generiran pa NG protokol omogućuje povećanje transakcija u bloku bez potrebe za forkom.

Pridružite se Telegram kanalu od Hrvatskog BItcoin Portala i ne propustite niti jedan članak. A ako ste spremni kupiti svoj prvi Bitcoin, pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

Izvor: Cointelegraph

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X