Zaradite BCH kao Bitcoin Bounty Hunter

0

Lovci na ucjene pomagali su privesti zločince pravdi još od vremena Starog Divljeg Zapada, no s obzirom na sve zločine 21. stoljeća, jednako su potrebni i danas. Ako želite postati lovac na glave i za to dobiti honorar u nekoj od kriptovaluta, ovih dana vam ne treba ni brz konj niti revolver nego samo korisne informacije o nekim vrlo traženim hakerima.

Kako postati Bitcoin Bounty Hunter

Bitcoin Bounty Hunter je usluga platforme Bitcoin.com koja ljudima omogućuje da anonimno obave plaćanja za izvršavanje zadataka. Platforma sada nudi nekoliko misija s ukupnom isplatom preko 750 BCH. Za razliku od drugih programa koji se fokusiraju samo na softverske greške, ova je usluga otvorena za sve vrste nagrada, uključujući i one za hvatanje kripto kriminalaca. Kao takav, fokus na hakere, koji često napadaju kripto ekosustav, prirodno je evoluirao.

Među nagradama, na platformi možemo vidjeti pojedince koji nude više od 400 BCH-a kako bi pomogli uhvatiti entitet koji je upao u račune elektroničke pošte Satoshija Nakamota, preko 200 BCH za identitet iznuđivača, gotovo 100 BCH za pomoć u pronalasku osobe odgovorne za krađu desetaka tisuća BTC-a od Bitcoinice i Zhou Tonga te oko 30 BCH-a za zloglasnog Mt. Gox hakera.

Ako ste i vi preživjeli napad hakera i želite da se napokon otkrije njegov identitet ili samo želite izvršiti određeni zadatak, od grafičkog dizajna do uređivanja videozapisa, svoj prijedlog i cijenu kreirajte na stranici Bitcoin Hunter.

Želite li početi zarađivati BCH tako što ćete postati lovac na glave? Svoja razmišljanja na ovu temu slobodno podijelite u komentarima.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Bitcoin mjenjačnicu te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

 

 

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Tech journalist interested in cryptocurrencies. Passionately curious about the ways technology is changing how we live, think and interact.

Leave A Reply

X