Zatišje pred buru: Bitcoin se konsolidirao na 17 tisuća dolara 

0

Bitcoin se nastavlja konsolidirati na razini od oko 17 tisuća dolara, što dovodi do pitanja je li ovo zatišje pred buru?

Vodeća kriptovaluta prema ukupnoj tržišnoj kapitalizaciji, Bitcoin, nije uspio proizvesti značajan proboj tijekom posljednja 24 sata i sada se stabilizirao oko željene razine od 17 tisuća dolara.

cijena bitcoina
Izvor: Binance via TradingView

Cijena BTC-a uspjela je jučer porasti na oko 17.424 dolara, ali bearovi su brzom intervencijom spriječili daljnje dobitke. Gurnuli su cijenu na unutardnevni minimum od 16.867 dolara (na Binanceu), a trenutno se trguje po malo većoj cijeni, kao što se vidi na priloženom grafikonu.

Produljena razdoblja smanjene volatilnosti obično prethode značajnom pomaku u budućnosti pa je pitanje što će se sljedeće dogoditi i što točno slijedi nakon ovog zatišja.

Altcoini u crvenom

altcoini u crvenom
Izvor: Quantify Crypto

Tijekom posljednja 24 sata velika većina altcoina obojena je u crveno, ali to nije zato što se bliži Božić. Kao što je vidljivo iz priloženog, većina njih na grafikonu se smanjuje bilo gdje u rasponu između 2% i 6%.

Naravno, postoje neke iznimke. Axie Infinityjev AXS token trguje s porastom od 4,4%, a SNX Synthetix Networka bilježi rast od 5,4%, što je najbolji performans u proteklom danu.

S druge strane, BTSE Token pao je za 8,3%, a slijedi ga kriptovaluta decentralizirane burze GMX, koja je pala za 7,2%. Ovo su najgori rezultati u tom razdoblju.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Tech journalist interested in cryptocurrencies. Passionately curious about the ways technology is changing how we live, think and interact.

Leave A Reply

X