Želite li upoznati Cristiana Ronalda? Ako imate Bitcoin možete

0

Jeste li ikada sanjali o tome da sretnete svog idola? Koliko ste spremni platiti da popričate sa svojim najboljim nogometašem? Od sada to možete platiti s kripto valutama.

Aukcijska online platforma za prikupljanje sredstava u humanitarne svrhe omogućuje vam upravo to! Najavili su da prihvaćaju Bitcoin kao metodu plaćanja.

S Bitcoinima sada možete kupiti susret s Cristianom Ronaldom

Prije nekoliko dana, netko je s Bitcoinima u vrijednosti $36,000 kupio ponudu preko koje je dobio priliku da se sretne s Cristianom Ronaldom. Sredstva s ove aukcije će biti donirana humanitarnoj organizaciji Forever Dream Foundation, koja pomaže djeci i obiteljima koji su u nepovoljnom položaju.

CharityStart nastoji biti vodeća platforma za prikupljanje sredstava, pa je prirodni idući korak bio da integriramo mogućnost donacija kripto valuta. Tako omogućujemo veću transparentnost za donatore, a pomažemo u prikupljanju sredstava za više od 500 humanitarnih organizacija. Francesco Nazari Fusetti, suosnivač i direktor platforme

Aukcije koje se rade preko ove platforme ne služe samo za susreta sa poznatima već i za druge stvari kao što su neka luksuzna putovanja/iskustva, neki proizvodi itd. Sva sredstva odlaze humanitarnim organizacijama kao što su Amnesty International, Breast Cancer Now, Save the Children, Croce Rossa Italiana, Operation Smile, Make a Wis i mnogi drugi.

Slavne osobe vole humanitarnost

Na platformi možete pronaći veliki broj slavnih osoba s kojima možete otići na večeru, osim Cristiana Ronalda, postoji aukcija i za susret s Leo Messijem. Naravno, nisu samo nogometaši uključeni u ovu humanitarnu aukciju, Valentino Rossi, talijanski MotoGP prvak preko platforme nudi repliku svoga motora.

Blockchain nije nepoznanica za humanitarne udruge

CharityStars planira integrirati Blockchain tehnologiju kako bi imali transparentniji sustav. Naime, ovo nije prvi puta da neka humanitarna platforme pokušava iskoristiti prednosti Blockchain tehnologije da bi omogućili bolju transparentnost protoka novca.

Talijanska platforma Helperbit je još 2016-te pomogla prikupiti sredstva za kampanju The Rebirth has a Young Heart kojom su se prikupljala sredstva za talijanske poduzetnike koji su bili oštećeni s potresom koji se tada dogodio u Italiji.

Bugarska ne vladina organizacija, BitHope, je također iskoristila Blockchain i Bitcoin kako bi prikupljala sredstva preko svoje platforme.

Bitcoin postaje mainstream?

Bitcoin pušta korijenje u sva područja, pa je tako već postao utjecajan u sektoru prikupljanja sredstava za humanitarne svrhe. Na web stranici Bitcoin Charity možete pronaći popis organizacija koje prihvaćaju Bitcoin kao metodu plaćanja. Na vama je da odlučite na što želite potrošiti svoje kripto valute, uvijek postoji opcija da odete na večeru s Christianom Ronaldom.

Ako ste spremni kupiti svoj prvi Bitcoin, pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako ga najjednostavnije i najbrže kupiti.

Source: cointelegraph.com

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X