Europa Blockchain kongres 2019 spaja profesionalce, investitore i startupove u Beču

0

Od 28. veljače do 2. ožujka održavat će se European Blockchain Investment Congress koji će okupljati top blockchain profesionalce, lidere tržišta, poduzetnike, investitore i blockchain startupove kojima će se stvoriti prilika za učenje, diskusiju i na kraju network impresionirajućeg opsega i obujma.

Kongres će se održati u samom srcu grada Beč gdje će internacionalni spikeri iz blockchain industrije, potom osnivači, influenceri te predstavnici i promotori blockchain asocijacije zajedno sa svom gostujućom publikom podizati svijest o važnosti blockchain tehnologije kao ključnog faktora moderne ekonomije. Uz to će se projicirati i budućnost primjene i upotrebe blockchaina.

Kroz diskusiju će se ukomponirati model poslovanja blockchaina i utjecaj istog na različite grane tržišta od trgovine do turizma i edukacije. Tvrtke će imati priliku predstaviti svoj uspjeh, ali i neuspjeh kroz case studije, zatim će se kroz debate dotaknuti tema oglašavanja i promocije ove industrije, zabrinutost oko sigurnosti, potencijal regulacije od strane vlade i na kraju će se kao rezultat ovih rasprava sagledati kako blockchain kao suvremena tehnolgija ima jedinstvenu sposobnost razvoja i primjene.

Za ICO-ove i investitore ovo je prilika za umrežavanje koja se ne smije propustiti. Potencijalni ICO projekti moći će dobiti “insajderske” informacije od nedavno implementiranih blockchain projekata od financijskog sektora do projekta koji omogućuju prekogranična plaćanja. Istovremeno investitori će vidjeti najnovije inovacije i moći će raspoznati koji projekt ima potencijala za povrat i isplativost njihove investicije.

ICO projekte na kongresu čeka i mogućnost sudjelovanja na natjecanju EBIC AWARD. Glasanje i ocjenjivanje projekta provest će internacionalni uspješni profesionalci i investitori koji će nagraditi prvo, drugo i treće mjesto s podupirajućim marketinškim paketima i popratnim uslugama koje će im biti od značaja u radu. Sudjelovanjem na EBIC AWARD želi se privući pozornost inspirirajućih i ambicioznih poduzetnika te im pružiti priliku da svojom idejom daju doprinos u brzorastućem blockchain svijetu.

Veljača je iza ugla, što znači da je European Blockchain Investment Congress gotovo već tu stoga zakoračite u priliku da stečete neprocjenjivo znanje o blockchain tehnologiji.

Više informacije o cijelom događaju možete saznati i na službenim stranicama www.ebic2019.com ili ih kontaktirajte na email: info@ebic2019.com



Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X