Top kripto projekt koji nas očekuje u 2019-toj: Blue Hill Mine

1

Blue Hill zaklada trenutno diže Pre – STO fazu s povlaštenim cijenama BHF tokena, a sve je to rezultat suvlasništva u Blue Hill Mineu – ogromnom projektu koji drži jednu od najvećih rezervi bakra u Aziji, a uz to i druge vrijedne resurse poput zlata, nikla, koblata i slično.

Vjerojatno u svijetu ne postoji industrija koja okuplja više populaciju “bijelih ovratnika” nego što je bankarstvo, a sada se sve to prebacuje i na kriptovalute. Međutim, jedna od najvećih  prednosti Blockchain tehnologije je upravo ta što ona razvija financijski sustav pa se tako i djelatnicima niže radne klase, tzv. “plavim ovratnicima” na ovaj način daje pristup uslugama i mogućnostima ulaganja. Što drugim riječima, znači da bilo tko može investirati i stvarati sebi prilike na tržištu, dok je prije ovo tržište ipak bilo više naklonjeno pripadnicima jače platežne moći (bijelim ovratnicima) kao što su primjerice odvjetnici ili rukovodeće osobe Silicijske doline.

Blue Hill zaklada ide korak naprijed sa Pre – STO fazom u projektu koji želi dotaknuti populaciju plavih ovratnika jer se ovdje stvara prilika za male investitore, točnije da pristupe kriptovaluti koja ima materijalnu imovinu u zaleđini, a bilježi pozitivan pomak na tržištu.

Smješten u provinciji Bayankhongor u Mongoliji, između industrijskih centara Rusije i Kine – predviđa se da će rudnik Blue Hill imati jednu od najvećih rezervi bakra u Aziji, kao i brojne druge metale i minerale.

U projekt je već uloženo osam godina geološkog planiranja, a sada je Blue Hill Mining gotovo spreman za razbijanje tla i započeti proces vađenja vrijednih prirodnih resursa koji su zakopani. Tim se sastoji od visokokvalificiranih inženjera koji zajedno imaju 152 godine zajedničkog iskustva u rudarskoj industriji, a njihov krajnji cilj je da budu uvršteni na burzu u Torontu.

Da bi rudarske operacije počele s izvođenjem radova, Blue Hill Mining prikuplja sredstva tako da prodaju suvlasnička prava na rudnik. U bliskoj nam prošlosti projekt i pothvat takve veličine bio bi rezerviran za privatne kapitalne grupe, te bi nakon dugo godina postao javna tvrtka. No, u ovom slučaju Blue Hill Mining želi otvoriti svoja vrata na drugačiji način i zbog toga su uplanirali Švicarsku sigurnosnu regulatornu oznaku STO za svoje BHM tokene.

Budući da je Blue Hill zaklada suvlasnik s 24% u projektu Blue Hill Mine, oni trenutno nude Pre – STO s povlaštenim cijenama. Pre – STO je namijenjen za BHF tokene, koji će se moći iskoristiti 1-za-1 s BHM tokenima kada se službeni STO odvije u četvrtom kvartalu 2019.-te godine.

Trenutna cijena za 1 BHF token je $0.06, što se planira udvostručiti za BHM tokene, pa se cilja u ulaganje i povrat investicije. 

Gore navedeni cilj u kojem tim želi biti uvršten na burzu, Blue Hill Mining spreman je pokrenuti plan otkupa već u trećem kvartalu 2022. godine, što će im omogućiti da ponovno uspostave kapital i učine ga dostupnim u javnoj ponudi. Ovaj plan još uvijek je u evaluaciji, ali se planira početi izvršavati kada pojedinačni BHM token dosegne vrijednost od $30, a to je i shodno planu u kojem se targetira ROI do 3,340%.

Rudarstvo plemenitih i neplemenitih metala i minerala može biti dostupan skupni “plavih ovratnika” i ovaj posao ima sve potencijale obećavajućeg tehnološkog pokretanja u kombinaciji s relativnom stabilnošću tržišta visokokvalitetnih roba. To je prilika koja se ne događa često.

Ako ste zainteresirani za iskorištavanje povlaštenih cijena o ovom projektu tijekom Pre – STOa posjetite službene stranice projekata ili ih možete kontaktirati na email info@bluehillfoundation.com za sva dodatna pitanja koja vas potencijalno muče oko ovog projekta.

Pogledajte i video koji dodatno pojašnjava cijelu ideju projekta:

Ovo je plaćeni press release. Hrvatski Bitcoin portal nije odgovoran, direktno ili indirektno, za bilo kakve gubitke nastale s povezanosti sa sadržajem ovoga članka. Čitatelji su dužni sami istražiti detalje oko navedene kompanije prije ulaganja.

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

1 Comment

  1. Anon Hamil on

    The Blue Hill Mining article you have published is promoting an illegal STO.

    In case you are not aware, the article about Blue Hill Mining you have published is a well known ponzi scheme by the Mize Network. The ponzi scams can be found @ https://mlmaman.com (MLM – Multi Level Marketing).

    A well know scam hunter, Jon Walsh (someone we admire a lot), published his own article as he was disturbed to see a piece running on Reuters illegally promoting investments in Blue Hill Mining (i.e. selling a security while unregulated).

    Venture Capital Hub @ Reuters Enabling Scams – https://www.cointelligence.com/content/venture-capital-hub-reuters-scam/

    This article on your site is promoting illegal investments. The FIMA has issued a warning against Blue Hill Mining (https://www.finma.ch/en/finma-public/warning-list/blue-hill-mining/).

    Blue Hill Mining now have changed their name to Swiss Asian Resources.

    For more information on this scam please visit the forum Bitcointalk.org: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5152373.80

Leave A Reply

X