Bill Gates oštro kritizira Bitcoin

0

Bill Gates, osnivač Microsofta i do nedavno najbogatija osoba na svijetu, kritizirao je Bitcoin i rekao kako ne treba investirati u njega.

Gates je u svojoj 31 godini, 1987.-te postao najmlađi milijarder na svijetu, a nedugo nakon toga 1995.-te postao je i najbogatija osoba na svijetu.

U intervju kojeg je proveo CNBC, Gates je komentirao:

Ne možete promatrati Bitcoin kao imovinu, jer se njime ne proizvodi ništa stoga kako očekujete da će vrijednost rasti? 

Gates je na pitanje o tome drži li Bitcoine rekao da mu ih je netko poklonio za jedan rođendan no on ih je prodao nekoliko godina kasnije stoga ih sada nema.

Uz to Gates je rekao da smatra da su Bitcoin i ICO-ovi “lude špekulacije”.

Pozitivan komentar od Gates-a dobila je Blockchain tehnologija za koju je komentirao kako isključuje treće strane iz procesa poput banaka, a ujedno i stvara siguran sustav gdje je sve zabilježeno i zbog toga je privlačna mnogim kompanijama i njezinim korisnicima.

Pogledajte i video u nastavku gdje Bill Gates, zajedno s Charlijem Munger komentira Bitcoin.

Jeli ovo još samo jedna priča u kojoj se pokušava srušiti vrijednost Bitcoina ili Gates uistinu ne vidi što se sve može kriptovalutama?

Prosudit će svatko od vas, ali ne bi bilo prvi puta da svjedočimo tome da utjecajna osoba izjavljuje jedno, a iza leđa radi drugo.

Ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

“Telegram"

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X