Bitcoin je kao i internet 90-tih

0

Brian Kelly, osnivač firme specijalizirane za investicije u kriptovalute usporedio je Bitcoin revoluciju s internetom u početku svojeg uspona.

Brian Kelly je osoba čije ime se spominje na financijskom tržištu jer je na ovom području stručnjak koji često voli prokomentirati situaciju na tržištu. Iza sebe ima dugogodišnje iskustvo od 20 godina tijekom kojih se okušao i usavršavao u raznim investicijama.

Napisao je i knjigu The Bitcoin Big Bang – How Alternative Currencies are About to Change the World u kojoj piše o tome kako će kriptovalute promijeniti koncept na kojem funkcionira svijet te najavljuje Bitcoin revoluciju.

Uz to u svojoj knjizi Kelly navodi:

Bitcoin je automatizirao ulogu posrednika na financijskom tržištu što nije uspjelo nijednom programu ni računalu u povijesti do sada.

Odnedavno je na tržištu i aktivan njegov startup BKCM  firma koja je specijalizirana za investicije u digitalnu imovinu na globalnoj razini.

Sredstva investitora ovdje se slažu u portfolio digitalnih valuta koji je pod mentorstvom od strane stručnih menadžera, a minimalan iznos investicije je $250 000.

U intervju kojeg je proveo CNBC, Kelly je rekao:

Smatram da je ova tehnologija u razvoju i ovo su tek njezini počeci, što je i razlog visokoj volatilnosti no uskoro ona će promijeniti cijeli naš svijet.

U intervju je Kelly i usporedio Bitcoin s poduzećima Microsoft i Cisco, ali je i rekao da ljudi pogrešno pristupaju prema kriptovalutama jer na njih gledaju kao na vrijednosne papire i često se zanemaruje da je Bitcoin software.

Ovdje se radi o softwareu i ne možete razumjeti Bitcoin ako ga poistovjećujete s burzama ili poduzećima jer on to nije.

Za kraj Kelly je poručio da na glasine o tome da je Bitcoin virus i da mu vrijednost više neće rasti, on će odgovoriti s kupnjom i investicijama.

Bitcoin na $250 000 do kraja 2022-te?

Milijarder Tim Draper, na fakultetu u Kalifroniji, koji je nazvan po njemu, Draper University “okladio” se na Bitcoin i započe tezu o visokoj vrijednost Bitcoina u budućnosti, poručivši:

Mislim da će Bitcoin dostići $250 000 do kraja 2022.-te i ako vi to pomislite, reći će da ste ludi, ali vjerujte mi, ovo se već događa.

Također u intervju s Kelley-em koji je proveden telefonski, na pitanje što misli o tome hoće li Bitcoin postići $250 000 dolara kao što najavljuju pojedinci iz ovog područja, on je odgovorio da unatoč tome što to zvuči ludo, ovaj scenarij je moguć.

Ukoliko se pogleda da su povratne investicije preko 4000% u BTC u protekle dvije godine, ako Bitcoin dođe do $250 000 do 2022.-te to bi značilo da nastavlja u svojem trendu i povratne investicije bile bi na oko 3000%.

Ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin.

“Telegram"

Share.

About Author

Head of Marketing @Async Labs

Leave A Reply

X