Bitcoin Store POS – jednostavno plaćanje kriptovalutama

0

Zamišljate jednostavnu mogućnost plaćanja usluga i dobara kriptovalutama, bez dodatnih uređaja i financijskog opterećenja? Ono što ste zamislili, ostvario je Bitcoin Store POS koji vašem poslovanju nudi jednostavnu integraciju kriptovaluta u postojeće platne sustave.

Vrijeme je da iskusite čari i prednosti blockchain tehnologije, digitalizirate svoje poslovanje i učvrstite tržišnu poziciju.

Kako raste popularnost kriptovaluta, tako sve više raste i broj kupaca koji žele plaćati kriptovalutama, što je dodatni razlog i motivacija da ovaj sustav usvojite već danas!

Procedura plaćanja kriptovalutama nikad nije bila brža, sigurnija i jednostavnija! Sve što trebate imati je internet i internetski pretraživač (web browser) i plaćanje kriptom može započeti.

Što je Bitcoin Store POS (Point of sale)?

Point of sale (POS) je servis za trgovce i davatelje usluga koji omogućuje jednostavno vršenje naplata u kriptovalutama (Bitcoin/Ethereum) bez tečajnih razlika i tržišne nestabilnosti kriptovaluta.

Naplata je vrlo jednostavna i ne zahtijeva posebna podešavanja digitalnog novčanika (wallet) niti morate biti upoznati s načinom na koji kriptovalute funkcioniraju.

Bitcoin Store POS jednostavno se integrira u postojeće web shopove, a fizičke trgovine mogu koristiti POS aplikaciju preko bilo kojeg uređaja. 

Usluge Bitcoin Store POS tehnologije uspješno koriste brojni restorani, hoteli i pivnice čiji korisnici i gosti sa zadovoljstvom plaćaju kriptovalutama. 

Prednosti plaćanja kriptovalutama

Kriptovalute su jedinstveni digitalni novac temeljen na blockchainu. U odnosu na tradicionalne načine plaćanja, kriptovalute donose brojne prednosti.

Digitalni novac vam omogućuje da svojim financijama upravljate iz udobnosti vlastitog doma.

Anonimnost, nizak rizik inflacije i kolaps valute, jednostavnije, sigurnije i jeftinije obavljanje transakcija, kao i „laka“ prenosivost, samo su neke od prednosti korištenja kriptovaluta.

Cijeli ekosustav je decentraliziran pa kriptovalutama možete plaćati usluge i dobra bez posredovanja tradicionalnih financijskih institucija, banaka i vlasti.

Zahvaljujući svojim brojnim prednostima, kriptovalute se diljem svijeta koriste za sve vrste platnog prometa i velika su konkurencija standardnim fiat valutama.

Bitcoin Store je online mjenjačnica koja nudi mogućnost jednostavne kupnje i prodaje različitih kriptovaluta. Uz najpopularniju kriptovalutu, Bitcoin, na online mjenjačnici možete kupovati i trgovati s 85 kriptovaluta.

Bitcoin Store brine da vaše korištenje kriptovaluta bude što jednostavnije i u potpunosti sigurno, preuzima brigu o volatilnosti kriptovaluta i umjesto vas pazi da proces primanja i konverzije kriptovaluta bude siguran i pouzdan. Mjenjačnica je osmišljena za sve koji žele sigurno i jednostavno izvršenje transakcija. 

Uplate možete primati s bilo kojeg kraja svijeta, a zahvaljujući Bitcoin Store tehnologiji, transakcije se vrlo brzo procesuiraju. Svoje kriptovalute možete kupovati na Bitcoin Store prodajnim mjestima ili putem e-maila. 

Zašto Bitcoin Store POS? 

Ako još uvijek niste upoznati sa svijetom kriptovaluta, ne brinite jer je Bitcoin Store osmišljen i dizajniran prema zahtjevima korisnika.

Vrlo je jednostavan za korištenje i za njega vam ne treba nikakav dodatni uređaj niti aplikacija. Jedini uvjet je internet i internetski pretraživač, a podržava računala, laptope, tablete i pametne telefone. 

Prihvaćanje kriptovaluta nikad nije bilo jednostavnije jer vam Bitcoin Store POS nudi jednostavnu integraciju kriptovaluta u postojeće platne sustave. Za ovaj sustav vam nije potrebno nikakvo prethodno znanje o kriptovalutama i načinu na koji funkcioniraju.

Usluga je u potpunosti besplatna i mogu ju koristiti pravne i fizičke osobe te nije nužno da imate registriranu tvrtku ili obrt, a ako ste trgovac, to je samo dodatni plus jer ste oslobođeni naknada.

Kako sustav funkcionira:

POS aplikacija prikaže informacije za uplatu i QR kod kojeg klijent treba očitati i izvršiti uplatu preko svog digitalnog novčanika. Sustav zatim pokreće transfer novca na vaš bankovni račun i konvertira kriptovalute u kune. 

Glavne karakteristike Bitcoine Store POS sustava: 

  • jednostavan je za korištenje i ne zahtijeva dodatna znanja niti vještine
  • zahvaljujući blockchain tehnologiji siguran je i pouzdan 
  • registracija je besplatna, nema naknada ni skrivenih troškova
  • kupac nema mogućnost chargeback procesa, čime su izbjegnute potencijalne prevare
  • omogućuje brze lokalne i međunarodne uplate

Kako otvoriti POS račun?

Za otvaranje Bitcoin Store POS računa potrebno je registrirati se na Registracija trgovca. Važno je naglasiti da POS uredno radi s postojećim blagajnama pa nisu potrebne nikakve prilagodbe niti izmjene postojećih blagajničkih sustava.

Da bismo vam olakšali registraciju, donosimo upute za korištenje koje će vam dodatno pojasniti cijeli postupak.

Registracija 

Kriptovalutama možete trgovati sigurno i jednostavno kao fizička osoba i tada otvarate osobni račun. Registrirati se možete kao tvrtka ili obrt i u tom slučaju trebate otvoriti poslovni račun.

Da biste koristili POS sustav Bitcoin Storea, za početak trebate kreirati Bitcoin Store račun kao fizička osoba. Zatim registrirate svoju tvrtku i odaberete opcije koja vam odgovara.

Kod registracije trebate ispuniti obrazac s traženim podacima (ime, prezime, podaci o tvrtki ili obrtu). Bitcoin Store vaše će podatke koristiti isključivo za verifikaciju računa te će ih čuvati u skladu s GDPR politikom privatnosti.

Nakon registracije slijedi prijava u sustav s odabranim korisničkim imenom.

Zatim će vam se prikazati prozor s kriptovalutama koje je kupac odabrao za plaćanje – Bitcoin (BTC) ili Ethereum (ETH).

Transakcije se formiraju na vrlo jednostavan način. Sve što trebate učiniti je upisati iznos u kunama te kliknuti na “Generiraj QR kod” ili možete zatražiti plaćanje putem e-maila na istoimenoj opciji.

Klikom na “Generiraj QR kod” prikazat će vam se detalji o uplati, s QR kodom kojeg kupac treba očitati da bi napravio uplatu iz svog digitalnog novčanika. Transakcija je uspješno obavljena nakon vidljive uplate.

Transakcije putem elektroničke pošte

U situacijama kada kupac nije fizički prisutan možete iskoristiti opciju plaćanja putem elektroničke pošte. Transakcija se odvija kao i kod klasične uplate, ali na ovaj način kupac podatke za uplatu dobije putem elektroničke pošte.

Nakon što odaberete kriptovalutu koju kupac želi, trebate upisati iznos u kunama, označiti opciju uplate e-mailom, upisati kupčev mail i kliknuti na “Pošalji e-mail”. Kupcu zatim stigne e-mail s podacima za uplatu koju treba napraviti u roku od 15 minuta.

Za sva dodatna pitanja, informacije i nedoumice o uvođenju plaćanja kriptovalutama uz pomoć Bitcoin Store POS-a, uvijek možete kontaktirati Bitcoin Store putem elektroničke pošte info@bitcoin-store.hr ili na broj +385 21 209 851. Njihovo stručno osoblje nudi usluge consultinga i rado će vam pomoći s odabirom i savjetima za sigurno korištenje usluge.

Budite u tijeku s najnovijim trendovima, odaberite Bitcoin Store POS i uvedite plaćanje kriptovalutama u vaše poslovanje! 

Ako ste zainteresirani za kupnju kriptovaluta, a ne znate otkuda krenuti i kako doći do svoje prve digitalne valute, za vas smo pripremili Vodič za kupnju i prodaju kriptovaluta.

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

This image has an empty alt attribute; its file name is cta-crobitcoin-final-1024x197-2.png
* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Tech journalist interested in cryptocurrencies. Passionately curious about the ways technology is changing how we live, think and interact.

Leave A Reply

X