Bločk – Prva regionalna workshop konferencija iz blockchain tehnologije

0

Bločk (izgovara se “blok”) je konferencija posvećena razvoju praktičnog znanja o kriptovalutama, i prva je takve vrste u regiji, a održava se Čakovcu u prostorima Tehnološko Inovacijskog Centra Međimurje 9.12.2017.

U pripremi je čitav dan produktivnog i praktičnog učenja, s namjerom da svaki polaznik ode kući s daleko širom mrežom poznanstava u kripto svijetu, i s praktičnim, upotrebljivim znanjem koje će mu pomoći da lansira vlastitu kriptovalutu i web API oko nje.

Predavanja koja će te moći slušat održat će vrhunski stručnjaci već nadaleko poznati na hrvatskoj IT sceni, a detaljan pregled agende i govornika možete vidjeti na samoj stranici konferencije.

Konferencija se odvija u Čakovcu (odakle potječe naziv Bločk), gdje je TICM – Tehnološko Inovacijski Centar Međimurje, ujedno i partner konferencije, osigurao prostor. Na raspolaganju je multimedijalna dvorana s mjestom za do 100 ljudi, no ulaznice će biti ograničene na 50 – sve više i radionica postaje prekaotična. Postignut je i sponzorski dogovor s Starim Hrastom – odličnom craft pivnicom i restoranom – koji će sve polaznike počastiti ručkom, grickalicama, i pićima u neograničenim količinama, kako za vrijeme događaja, tako i na druženju nakon.

Što sve sudionik konferencije dobiva:

  • svaki posjetitelj dobiva vreću praktičnih sponzorskih darova, s time da oni koji se odluče za najskuplju treću razinu karte dobivaju i Ledger brenda Bitfalls – vrijednost od 650kn za razliku u cijeni od samo 500.
  • mnogo povezivanja s istomišljenicima i kripto-entuzijastima
  • 4 odlična predavanja u prijepodnevnim satima
  • ukusni ručak, besplatna kava, i grickalice tokom dana
  • za kupce ulaznica druge i treće razine, poludnevna radionica u kojoj ćemo izgraditi novu kriptovalutu na Ethereum blockchainu, objasnivši usput Solidity programski jezik, te web API oko iste kako bi se s njome lako komuniciralo preko preglednika
  • druženje nakon konferencije u Starom Hrastu s neograničenim količinama pića i jela
  • popusti za smještaj u obližnjem hotelu (više informacija o tome uskoro)

Bitna napomena jest da su predavanja na engleskom jeziku, i da ovo nije meetup za špekuliranje. Naravno, to ne isključuje prisutnost investitora i kriptoentuzijasta, budući da je mnogo blockchain developera i financijski investirano u kriptovalute, pa predlažemo da se tim aspektom posvetite tokom druženja.

Za sve vas koji ste zainteresirani prisustovati, posjetite glavnu stranicu konferencije i kupite ulaznice – mjesta su ograničena, i samo najbržih 50 ljudi će dobiti pristup radionici.

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X