BlockShow 2017: Blockchain revolucija se seli u Europu

0

Ono čega postajemo polako svjesni jest činjenica da je Blockchain tehnologija sve više tražena u cijelom svijetu, a danas imamo jedinstvenu priliku svjedočiti ”najvećem otkriću nakon interneta” koji dobiva sve veći broj implementacija – kako unutar tako i izvan financijskog sektora.

Ovaj proces zasigurno ide ‘rukom pod ruku’ sa nevjerojatnom međunarodnom podrškom kao i populariziranjem međuindustrijskog Blockchain programa rada. Populariziranje je zapravo jedan od glavnih zadataka Bitcoin & Blockchain medija CoinTelegraph. U namjeri da doprinese globalnom prepoznavanju Blockchaina, radni tim CoinTelegrapha je započeo sa organizacijom velikog broja tematskih događanja. Tako da smo prvo imali Helsinki Blockchain Conference 2016 koja se održala u kolovozu ove godine i koja je kao takva uspjela privući zaista veliki broj podržavatelja Blockchaina iz te regije Europe.

Razlog zbog kojeg biste vi trebali biti ondje

Nadahnut uspjehom njihove prve konferencije, ono što danas CoinTelegraph želi predstaviti jest BlockShow Europe 2017, što će biti njihova iduća konferencija, koja bi prema predviđanjima organizatora trebala biti najveća europska platforma za prikazivanje onoga što Blockchain nudi. Sam program konferencije je osmišljen na način da svaki sudionik konferencije bude na pravi način ‘opskrbljen’ svim potrebnim informacijama u pogledu toga kako djeluje i radi sama Blockchain industrija te kako se ona trenutno razvija.

Konferencija će isto tako pružiti pristup najnovijim informacijama o svim Blockchain ‘ekosustavima’, kao što su: tehnički, zakonski, ekosustav ulaganja i ostali. Najvažniji suradnici industrije i najvažnije osobe na polju Blockchain industrije će svim sudionicima osigurati detaljan uvid u to kako Blockchain radi i kako se polako ali sugurno implementira u različite dijelove svijeta te kakav značajan učinak on već sada ima na globalnom tržištu. Na taj način će BlockShow Europe 2017 uključiti razgovore i rasprave o temama kao što su ”Savladavanje svih izazova vezanih za implementaciju Blockchaina, Tokenizacija korisničkih modula i sigurnosti Blockchaina, Blockchain iz perspektivi banaka i poduzeća”, i druge. Sve ovo zajedno će biti jedno vrijedno iskustvo za sve one koji na ovaj ili onaj način žele biti sudionici tog ekosustava: bilo da se radi o otkrivanju novih mogućnosti investiranja, započinjanja njihovog vlastitog Blockchain posla ili samo osnaživanje već postojećeg produkta.

Zajedno sa predstavljanjem onoga o čemu će se na konferenciji govoriti, CoinTelegraph je isto tako naveo i neke govornike BlockShow Europe 2017. Među njima su neki od najrenomiranijih stručnjaka i korisnika na svjetskoj Blockchain sceni kao što su Adam Stradling (korisnik Bitcoin&Blockchain-a, su-osnivač Bitcoin.com internet stranice), Ismail Malik (šef Blockchain Lab-a i osnivač SmartLedger-a), Bern Lapp (savjetnik u Ethereum Foundation), Jamie Burke (osnivač Blockchain Angelsa), Matej Michalko (osnivač i šef DECENT-a), Ned Scott (šef i su-osnivač Steemit-a) i Bruce Pon (šef i su-osnivač BigchainDB-a).

Postanite i vi dio Blockchain zajednice

Konferencija poput ove koja se najavljuje u travnju iduće godine neće biti samo informativan događaj. Ona će isto tako biti savršena prilika za mrežno povezivanje i za stvaranje novih kontakata čime će se stvoriti ‘plodno tlo’ brojnim potencijalnim partnerstvima.

Bez obzira jeste li vi developer, ulagač, predstavnik neke tvrtke ili analitičar tržišta, BlockShow Europe 2017 će imati ponešto za svakoga. Na taj način startupovi će imati priliku predstaviti i svoje vlastite revolucionarne Blockchain projekte te će se na taj način moći natjecati međusobno za naslov Najboljeg Blockchain startupa u 2017. godini. Tvrtke i financijske investicije će biti prepune novih ideja i ovim putem će imati priliku upoznati FinTech talente koji su i više nego važni za daljnji razvoj projekata koji su povezani sa Blockchainom, dok će u isto vrijeme investitori moći otkriti širok spektar novih i obećavajućih prilika.

Registrirajte se sada

Blagdani se bliže, a BlockShow ima za vas posebnu ponudu koja će trajati za vrijeme cijele blagdanske sezone. Ovoga trenutka možete kupiti ulaznice za BlockShow Europe 2017 po ekskluzivnim blagdanskim popustima! Nakon 6. siječnja cijene svih ulaznica će se povećati za više od 30% tako da- ne propustite ovu ponudu jer je zasad dostupno manje od 100 karata! Prilikom registracije na BlockShow Europe Eventbrite stranicu unesite kod za popust koji glasi CROBIT17 te na taj način ostvarite popust od 20% na sve ulaznice!

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X