Coinbase i ostale burze odbacuju Ripple!

1

Jedna od najvećih kripto burzi, Coinbase, obustavit će trgovanje s XRP tokenom kao odgovor na tužbu američke Komisije za vrijednosne papire i burze (SEC) koja poduzima pravne mjere protiv Ripplea.

Ripple je u problemima zbog SEC-ove tužbe

Prema postu na blogu koji je danas objavio glavni pravni direktor Coinbasea Paul Grewal, burza će u potpunosti obustaviti XRP trgovanje počevši od 19. siječnja. Coinbase je pojasnio da “trgovanje može biti zaustavljeno ranije po potrebi” kako bi se održali pokazatelji zdravog stanja na burzi. Uz to, suspenzija navodno neće utjecati na airdrop Spark (FLR) kriptovalute koja je podržana Ripple sustavom.

“Obustava trgovanja neće utjecati na pristup kupaca XRP novčanicima koji će ostati dostupni za deponiranje i povlačenje sredstava nakon obustave trgovanja”, rekao je Grewal. “Nastavit ćemo podržavati XRP na Coinbase Custody i Coinbase novčaniku.”

Američka kripto burza zasad je najveća burza koja je zauzela stav o XRP-u nakon objave 22. prosinca da će SEC tužiti Ripple, izvršnog direktora Brada Garlinghousea i suosnivača Chrisa Larsena za provođenje “neregistrirane, trajne ponude vrijednosnih papira u obliku digitalne imovine. “

Ranije danas, kripto burza OKCoin najavila je da će obustaviti XRP trgovanje i depozite počevši od 4. siječnja. Bitstamp je izjavio da će obustaviti XRP trgovanje za američke stanovnike, dok su manje burze, uključujući OSL, Beaxy i CrossTower, najavile da će poduzeti slične akcije protiv trgovanja ovim tokenom.

Hoće li ostale velike burze slijediti Coinbase?

Neki kripto korisnici očekuju da će druge kripto burze slijediti ovaj primjer kako bi uklonili ili obustavili trgovanje XRP-om sada kada je glavni igrač poput Coinbase zauzeo negativnu poziciju prema tom tokenu.

“Uskoro ćete vidjeti i Kraken, Bittrex, Genesis, Grayscale i druge članove Crypto Rating Council-a kako delistaju XRP”, rekao je Twitter korisnik PratikKala. “Likvidnost će nestati, a preostali market makeri u Aziji morat će napustiti projekt.”

Grayscale Investments možda se već distancirao od XRP-a. Prema korisniku Twittera “ShardiB2”, tvrtka navodno ukida pretplate na svoj XRP Trust najavljujući da više neće prihvaćati nove pretplate niti obrađivati ​​one na čekanju. Web stranica Grayscale izjavljuje da je “usluga Grayscale XRP Trust trenutno zatvorena.”

Nakon najave Coinbase, cijena XRP-a odmah je pala više od 10%, padajući s 0,28 na 0,25 dolara u trenutku objavljivanja. Ovo je posljednje u nizu bearish kretanja XRP tokena čija je cijena pala za 44% od najave SEC-ove tužbe.

Pitanje je, koliko nisko cijena XRP-a može ići?

Ako ste spremni investirati u kripto valute posjetite Coinbase te brzo i jednostavno kupite Bitcoin.

* indicates required

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Share.

About Author

Economy student whose biggest interest at the moment is blockchain technology and its' influence on the global economy.

1 Comment

  1. dickhead on

    haha, rađaju se decentralizirane mjenjačnice, trgovanje če biti nezaustavljivo bez obzira na SEC.

Leave A Reply

X