Coinbase ide u lov na velike igrače, veće od $10M

1
Ova najpopularnija mjenjačnica za kupovinu kripto valuta je u četvrtak najavila otvaranje nove usluge koja će biti namijenjena velikim institucionalnim investitorima i fondovima.
Nova usluga Coinbase Custody, će nuditi visoke sigurnosne mjere i ručno upravljanje računima kako bi privukli velike investitore da ulože svoj novac u kripto valute.

Samo za one s minimalnim ulogom od $10M

Ova usluga će biti dostupna samo onima koji žele uložiti velike iznose, tako je minimalan iznos koji može biti uložen 10 milijuna dolara po investitoru.
Brian Armstrong, izvršni direktor Coinbasea, navodi da nedostatak platforme od povjerenja koja bi čuvala tako velika sredstva odbija velike investitore od ulaganja u kripto valute.
Više od 100 fondova je osnovano samo u zadnjih godinu dana s ciljem da trguju s kripto valutama. Brian Armstrong, Coinbase CEO
Coinbase trenutno podržava kupnju Bitcoina, Ethereuma i Litecoina, a najavljuju da će preko ove nove usluge biti na raspolaganju veći broj kripto valuta.

Pridružite se Telegram kanalu od Hrvatskog BItcoin Portala i ne propustite niti jedan članak. A ako ste spremni investirati u kripto valute pogledajte naš članak sa detaljnim koracima kako najjednostavnije i najbrže kupiti Bitcoin upravo preko Coinbasea.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

1 Comment

  1. Pingback: Mladi se neće sjećati kako je izgledao svijet bez Bitcoina - Hrvatski Bitcoin Portal

Leave A Reply

X