CookUp ICO je startao! Pridružite se Airdrop kampanji.

0

ICO iz Hrvatske, CookUp, korisnicima će omogućiti da uživaju u kvalitetnom i zdravom obroku bez gubljenja vremena na pripremu hrane, a kuharima entuzijastima da svoja znanja i vještine, bez potrebe za velikim ulaganjem, prezentiraju tržištu i tako ostvare dodatni izvor prihoda ili razviju novu karijeru.

CookUp je razvijen uz pomoć blockchain tehnologije jer projektu pruža niz prednosti – u vidu povjerenja, transparentnosti i dostupnosti. Transakcije su transparentne, sigurne i automatizirane i odvijaju se putem „pametnog ugovora“. Recenzije korisnika su vjerodostojne i nepromjenjive, a blockchain omogućuje i potpuno automatizirane transakcije prema humanitarnoj organizaciji bez potrebe za uplitanjem treće strane i bez potrebe za plaćanjem bankarskih naknada te daje priliku za dvije milijardi ljudi bez bankovnog računa da koriste platformu.

O ovom hrvatskom ICOu smo već pisali, a detaljniji opis projekta možete pročitati u našem prošlom članku.

CookUp – revolucija u kuhanju kreće iz Hrvatske

Proof of care kampanja

ICO kampanji je prethodio proof of care event gdje su sve zainteresirane strane mogle dati svoju podršku projektu i pomoći u njegovoj promociji, a zauzvrat su dobili CookUp tokene koje će moži koristiti na platformi.

Za PoC kampanju je napravljen leaderboard gdje su poredani svi sudionici, a najbolji od njih će dobiti čak 400 000 CHEF tokena, što je u protuvrijednosti 100 000 kuna. Onaj koji bude zadnji (stoti) će dobiti 5000 CHEF tokena. Prema njihovom blog postu, u kampanji je sudjelovalo više od 1000 sudionika, koji su sheranjem na društvenim mrežama pomogli u promociji projekta.

ICO traje do 1. srpnja

CookUpov ICO traje od 5.5.2018 pa sve do 1.7.2018 ili dok se ne dostigne hard cap. Soft cap iliti minimalni iznos koji je potrebno prikupiti da bi se kampanja smatrala uspješnom je 7000 Ethera, dok je hard cap planiran na 22000 Ethera.

Zanimljivo je da je CookUp prvi hrvatski ICO koji se odvija preko pravnog entiteta otvorenog u Hrvatskoj odnosno preko d.o.o. firme. Ukoliko uspiju napraviti uspješnu priču od ove kampanje onda bi njihovo znanje i iskustvo moglo pomoći svim drugim projektima i ICO-ima koji će se u budućnosti lansirati iz Hrvatske.

Airdrop kampanja

Danas je također i krenula Airdrop kampanja za besplatne CHEF tokene koje jednostavno možete sakupiti prijavom na samo kampanju na web stranicama CookUp-a.

Share.

About Author

A guy with huge interests in technology and sharing his knowledge with interested people. Amazed with blockchain, bitcoin and he believes this technology will change the world.

Leave A Reply

X