DECENT platforma sakupila investicije od preko 18 milijuna kuna

0

Švicarska Blockchain udruga DECENT o kojoj smo nedavno pisali, u samo 3 dana sakupila je preko 4500 bitcoin od raznih investitora koji su sudjelovali u crowdsale-u. To je u novčanoj protu-vrijednosti preko 18 milijuna kuna. 

Za sve one koji nisu upućeni, DECENT je medijska mreža bazirana na blockchain i torrent protokolu. Omogućuje svojim korisnicima da kupuju, prodaju i dijele digitalni sadržaj kao što je tekst, slike, glazba i video bez ikakvih ograničenja i trećih stanaka. DECENT ima mogućnost da omogući siguran i jeftin način dostave digitalnog sadržaja. Platforma djeluje tako što korisnicima omogućuje upload i dijeljenje sadržaja preko blockchain. Dok su na mreži, sami mogu postaviti vlastite cijene, a isplate će ići izravno na njihove blockchain adrese.

Naravno, crowdsale će još trajati punih 8 tjedana dok u ovom tjednu još uvijek vrijedi 10% bonusa na sumu investicije. Više o cijelom ICO-u možete saznati ovdje, dok konkretan vodič za crowdsale možete pročitati na ovom linku.

Zanimljivo je napomenuti da je cijeli projekt dobio potpore od raznih utjecajnih ljudi u crypto zajednici, a čak i od direktora Microsofta Slovačka, te Google Ad Fundacije. Više o tome na DECENT blogu.

Share.

About Author

A dude with passion towards technology. Constantly searching for new things and knowledge from all corners of the world. Recently most occupied with Blockchains and Crypto where I'm striving to build a great community around this great thing. Blockchain is a technology that in his very own nature suits perfectly the environment of Internet in the means of development and online transfer of value. Because of that I believe it will soon become a part of our daily lives. If you have any ideas, suggestions or critics you are more then welcome to contact me: luka.klancir@crobitcoin.com

Leave A Reply

X